Přednášky odborníků a fanoušků, besedy s hosty, projekce filmů a seriálů, soutěže. Videohry, deskové a karetní hry. Speciální program.

To vše bude k vidění v době od 15. do 17. listopadu v hotelu Fantazie v Chotěboři, kde se koná festival hororu pod názvem Bloody Xmas. Podle hlavního pořadatele Václava Pravdy se jedná o prestižní festival hororu s tradicí a vzácnými hosty.

Hlavním mediálním partnerem festivalu hororu Bloody Xmas se stává Horor Film TV, zdroj hororových filmů pro fanoušky. Hlavním hostem bude Jaroslav Brabec, tvůrce Krvavého románu. Učastníci  absolvují nejen třídenní maraton strachu, ale dozví se i to, jak například natočit vlastní dobrý hororový film.

Podle Václava Pravdy, který v Chotěboři organizuje pravidelně letní Festival fantazie, byl festival hororu Bloody Xmas jeho pravidelnou součástí, ale letos se Václav Pravda rozhodl tento  „krvavý" festival uspořádat samostatně v hotelu Fantazie u zámku. „Bloody Xmas Fest je jediný hororový festival v ČR, který si klade za cíl seznámit diváka s tím nejzajímavějším ze světa hororu u nás i v zahraničí," zdůraznil Pravda.