Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu — v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě. Jak se hádat s těmi, které milujeme, jak se hádat se svými dětmi, jak si správně stěžovat a jak si nenechat nic líbit. Objevte způsob, jak efektivně, pozitivně a přesvědčivě vyjednávat a těšte se z úspěchu, který vám to přinese.

Přednáška se koná 25. 9. 2014, od 9.30 hodin, pod vedením PhDr. Jany Hovorkové.

Všechny přednášky, stejně jako veškeré služby a aktivity spojené s již zmiňovaném Family Pointem, může kdokoliv z veřejnosti navštívit bezplatně.

Family Point je místo přátelské a otevřené rodině.
Přístup sem je bezbariérový a poskytuje maminkám prostor pro přebalení, nakojení nebo ohřátí dětské stravy a dětský koutek.
Zároveň slouží jako informační centrum o možnostech rodinných aktivit a službách pro rodinu v Kraji Vysočina. K tomu ještě nabízí bezplatný internet či informace o poradenských službách, které se vážou k rodinné problematice.

Veškeré aktivity jsou pro všechny velké i malé návštěvníky zdarma.

Family Point je k dispozici všem zájemcům v Horní ulici v Havlíčkově Brodě každý všední den od 8 hodin do 16 hodin a v pátek do 14.30 hodin.

Více informací na telefonním čísle 734 694 487, případně na e-mailové adrese: havl.brod@familypoint.cz, nebo také na www.vysocina.familypoint.cz či www.facebook.com/FamilyPointHB.