V průběhu letních prázdnin byl o naše služby zvýšený zájem a my jsme hrdí na to, že i v době dovolených se nám podařilo zájemce uspokojit. Krásné slunečné počasí jsme si společně užívali, chodili na procházky, na palačinky do kavárny, koupali se v bazénu, ale také jsme se pomalu připravovali na nový školní rok.

Uživatelé k nám jezdili rádi a jejich rodiče byli za naši pomoc vděční a moc nám děkovali. Takový pocit je opravdu k nezaplacení.

Pokud sledujete naše facebookové stránky, jistě již víte, co všechno jsme díky štědrým darům koupili našim uživatelům.

Čerstvou novinkou jsou žebřiny a bradlový chodník, díky čemuž již máme plně vybavenou tělocvičnu. Uživatelé všech věkových kategorií z ní mají radost a cvičí o sto šest.

Rádi bychom vás také pozvali dne 7. listopadu do Petrklíče na výstavu k 25. výročí Oblastní charity Havlíčkův Brod spojenou s koncertem žáků Základní umělecké školy Ledeč nad Sázavou.

Podrobný program najdete ve vývěsce a samozřejmě na našich facebookových stránkách.

Předvánoční prodej výrobků našich uživatelů bude probíhat od pondělí 28. listopadu do pátku 2. prosince v prostorách Petrklíče. Budeme velice rádi, když se k nám přijdete podívat a koupí drobného dárku podpoříte naši činnost.

Bc. Ivana Zálešáková