Letošní rekordní výtěžek, který činil na 36 000 korun, předaly ve formě šeku zástupkyním dětského oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod tři dámy – Karolínka Sedláčková s maminkou Simonou a vedoucí zvonečku Anna Doležalová.

První zmíněná, Karolínka Sedláčková, trpí nevyléčitelnou metabolickou poruchou, kvůli které strávila mnoho času na dětském oddělení havlíčkobrodské nemocnice. Součástí poděkování za péči, které se Karolínce po deset let dostávalo, byl právě zmíněný výtěžek z letošního bazaru.

„Velmi si vážíme kvalitní péče, kterou se Karolínce na vašem oddělení dostávalo,“ děkovala Simona Sedláčková při setkání se zdravotními sestřičkami i s primářkou oddělení Magdalenou Chvílovou Weberovou. Jak s díky uvedly zdravotní sestřičky, peníze budou využity na vybavení ambulance.

Ilustrační foto.
Rekonstrukce silnice v Ledči se odkládá na léto

S bazarem ve Zvonečku pomohli všichni ti, kteří něco darovali, nebo si za dobrovolnou cenu cokoliv zakoupili. „Jsme moc rádi, že se na organizaci bazaru můžeme podílet a že je rok od roku úspěšnější. Chtěli bychom v našem společném snažení nadále pokračovat,“ uvedla vedoucí Zvonečku Anna Doležalová.

Milena Krupičková