Nepochybuji o tom, že to Přerovští dokázali, a všichni si asi dovedeme představit, co se v ochozech tamního stadionu dělo, a co všechno si hokejisté z Vysočiny, a s nimi samozřejmě i rozhodčí (to už se rozumí jaksi samosebou), museli od nejtvrdšího jádra přerovských fans vyslechnout.

Přiznám se, že by mě docela zajímalo, co přinese o pondělním utkání čtyřiačtyřicátého kola mezi Duklou a kladenskými Rytíři, v němž Středočeši po zásluze vyhráli, nejen další vydání jihlavského, ale také kladenského hokejového bulletinu.

Slova o nenávistné atmosféře by se v nich měla objevit znovu, neboť Horácký zimní stadion v průběhu tohoto šlágru burácel antikladenskými vulgaritami všeho druhu. Především jihlavský kotel ukázal, že dokáže být stejně stupidní jako kotel přerovský nebo kterýkoliv jiný.

A co dodat k okamžiku, kdy jeden z jihlavských fanoušků ve svém svatém rozhořčení hodil na led kelímek s pivem, a to tak šikovně, že mok zmáčel hlavně počítače a aparaturu v kabině hlasatelů? Snad už raději nic.