NouZOOvka je soutěž pro děti, žáky, studenty, školáky, záškoláky i poškoláky všech věkových kategorií. Najdete ji na webových stránkách www.zoojihlava.cz ve složce Děti a skupiny – NouZOOvka, i přímo na hlavní stránce webu jihlavské zoo.

Soutěž bude mít několik kol. První kolo bylo spuštěno v pátek 27. března a každých čtrnáct dnů v pátek přibude na webu další nové kolo. Zapojit se může každý kdykoliv po dobu trvání celé soutěže, protože jednotlivá kola budeme postupně dávat na stránkách Zoo Jihlava.

Sdílení pomáhá starým lidem s nákupy.
Pomoc starým lidem i virtuální jarmark. Sdílení jede dál, koronaviru navzdory

Soutěž NouZOOvka obsahuje poznávačku, doplňovačku a další různé úkoly. Za každé kolo budou soutěžící sbírat body, po ukončení všech kol soutěže vyhodnotíme nejlepší soutěžící a ti dostanou ceny. Drobné dárky, dětskou permanentku, speciální rodinnou prohlídku po zoo s průvodcem a podobně. Každý účastník soutěže dostane jako drobný dárek naše nové karty Poklady jihlavské zoo.

NouZOOvka bude trvat po dobu nouzového stavu a uzavření škol pro žáky a studenty. Takže délka soutěže i počet kol je zatím neznámý.

Martin Maláč, mluvčí Zoo Jihlava