Zveme vás na tradiční studentský majáles v Havlíčkově Brodě! Přijďte a užijte si dva dny plné zábavy, různorodé hudby a jarní pohody! Těšit se můžete na skvělé kapely, sport i program pro děti. Po dvou letech, kdy se majáles nemohl uskutečnit, studenti druhých ročníků a sexty navázali na tradici a uspořádali bohatý program, který zabaví všechny věkové kategorie. Mimo to se také rozhodli pokračovat ve stopách posledního ročníku, který majáles pořádal, a kromě hlavního programu na náměstí zorganizovali i charitativní běh Color run.

V pátek 13. května od 15.00 je připravený dětský den v parku Budoucnost. Nejdříve vystoupí taneční skupiny, poté zde děti budou moct navštívit spoustu zábavných stanovišť s tématikou pohádkových bytostí. V sobotu 14. května se ve Sportovním areálu Plovárenská uskuteční charitativní běh Color run pro Kubíka, který trpí autismem a těžkou mentální retardací. Prodej startovného začne v 9.45, poté vás čeká 3,8 km dlouhá trasa kolem řeky a také pořádná barevná sprcha.

Ve stejný den ve 13.00 započne hlavní program na náměstí - vystoupení hudebních skupin a soutěž o krále a královnu majálesu. Na své si přijdou milovníci rocku, metalu, rapu i jazzu, rozptyl hudebních žánrů kapel je tento rok opravdu široký.

Zuzana Šimaňoková