Jeho vedení ukončilo 16. prosince spolupráci s dosavadním hlavním trenérem A týmu Lukášem Staňkem. „Tímto mu děkujeme za odvedenou práci a přejeme mu mnoho úspěchů v další trenérské činnosti i v osobním životě,“ uvedl Humpolec na klubovém webu.

Po podzimní části divize D se tým nachází na desátém místě se ziskem šestnácti bodů. „Děkuji vedení klubu za šanci, kterou mi dalo, byla to pro mě cenná zkušenost,“ vzkázal končící kouč Staněk.

Pelhřimovské Sojky spolupořádaly o víkendu pátý ročník basketbalového turnaje Young Guns GBA Invitational 2021. Mezinárodní juniorský turnaj nakonec ovládli hráči italského Stella Azzurra Roma (snímku v černém při utkání s domácím týmem).
OBRAZEM. Nejpřesnější mušku měli na turnaji Young Guns Italové

Veselý je držitel profesionální licence UEFA. Je také bývalý prvoligový útočník, který nastupoval v pražských Bohemians a za klokany odehrál 29 utkání, ve kterých vstřelil dvě branky. Hrál také v nižších německých soutěžích a nyní je již druhý rok člen C týmu A.F.C. Humpolec.

Jako hlavní trenér vedl Varnsdorf, Kolín, Benešov a pracoval také ve Viktorii Žižkov. „Romanovi přejeme hodně úspěchu a těšíme se na spolupráci,“ uzavřelo vedení klubu prohlášení.