SVĚTLÁ N. S. B – ŽDÍREC N. D. B 5:1

Hosté přijeli bez brankáře, a navíc ve 35. minutě musel předčasně do sprch Malínský. Ovšem domácí šli do čtyřbrankového vedení do 34. minuty. Čtyřikrát se trefil kanonýr Křikava. První branka přišla už ve 3. minutě. Následně se trefil po rohovém kopu, když ještě přidal další dvě branky, tak bylo téměř hotovo.

Hosté sice hned po návratu z kabin snížili, ale pak Křikava předvedl individuální akci a Phan cong mohl zakončit do prázdné branky. Ve zbytku zápasu se už spíše hrálo od vápna k vápnu.

Góly: 3., 13., 22. a 34. Křikava, 68. Phan cong – 48. Malínský. Rozhodčí: Doskočil. ŽK: 0:0. ČK: 0:1 (35. Tlustý). Diváci: 105. Poločas: 4:0. Světlá n. S. B: Vácha – Vaňkát, Petrus, Hradecký, J. Valenta, Prášek (46. Phan cong), Dibelka, Křikava, Šmíd (79. Bílek), Kozlík. Ždírec n. D. B: Bříza – Dočekal (78. Marek), Vomela (73. Dubský), Němec, Fajt (65. Běhounek), Tlustý, Navrátil, Ceral, Máša, Malínský, Škarýd.

CHOTĚBOŘ B – TIS 4:1

Soupeř prvních deset minut tlačil, ale domácí se vymanili vedoucí brankou, když se z přímého kopu trefil Neuvirt. Pak už domácí měli první poločas ve svých rukách. Hosté vyprodukovali jeden nákop, který domácí špatně vyřešili, a Vala na zadní tyči uklidil míč do branky.

Ve druhé půli se podařilo chotěbořským fotbalistům vstřelit dvě rychlé branky. Nejprve v 66. minutě přišel centr z levé strany a Pešek střelou k bližší tyči zvýšil na 3:1. Pak hosté přestali hrát a Šimoňák uzavřel hlavou skóre na 4:1.

Góly: 13. Neuvirt, 34. Ledvinka, 66. Pešek, 68. Šimoňák – 25. Vala. Rozhodčí: Kocour. ŽK: 2:3. Diváci: 50. Poločas: 2:1. Chotěboř: Marek – Hromádka, R. Odvářka, Neuvirt, Pešek (79. Vajrych), Pfeffer (66. Šárovec), Chlad, Ledvinka (56. Voborník), M. Odvářka, Nedvěd, Šimoňák (74. Veselý). Tis: J. Šidlák – Sládek, Benák, Pavlas (53. Bárta), Blažek, P. Šidlák, Mareš (66. Kozlík), Vala, Zezulák, Radil, Kafka.

Fotbalisté Koutů (v červeném Michal Nestrojil) začali sezonu dvěma domácími porážkami.
Špatný vstup Koutů, dvě domácí porážky

LUČICE – KOŽLÍ 2:1

Oproti minulému utkání v Batelově bylo utkání s Kožlím jako nebe a dudy. Hrála se hlavně nakopávaná a z obou stran neurovnaný fotbal. Do vedení šli domácí, když Lančarič obešel brankáře a ze strany poslal balon do prázdné brány. Dvě minuty před koncem poločasu se blýskl střelou do šibenice Příhoda.

Po změně stran se obraz hry nezměnil a na konci zápasu se štěstí přiklonilo k domácím, kdy se ze skrumáže trefil Blažek. Zápasu by spíše slušela remíza. Pozitivní pro Lučici ale je to, že na výbornou zapadly do týmu dvě nové posily – Svoboda a Freudenreich.

Góly: 39. Lančarič, 84. Blažek – 43. Příhoda. Rozhodčí: Nenadál. ŽK: 2:2. Diváci: 82. Poločas: 1:1. Lučice: Rýdl – Pecha (46. Freudenreich), Pecha, Pavlík, Doležal, Vrána (78. Zvolánek), Jonáš, Císař, Svoboda, Lančarič, Blažek. Kožlí: Vadinský – Machala, Pešek, Příhoda, Červenka, Václav Šťastný, K. Makovec, Pecha, Plesl, Geher, Matěna.

LÍPA – POHLED 3:2

V prvním poločase se hrál oboustranně vyrovnaný fotbal. Do vedení šel Pohled, když Drlík stříleným centrem poslal přesný balon přes celé hřiště a Lukáš Hospodka ho uklidil do sítě. Hostům se nedařilo držet střed hřiště a prohrávali spousty osobních soubojů, čímž dostávali obranu pod tlak. Toho využili domácí. Lípa srovnala z penalty Sochorem. Přečíslení dva na jednoho proměnil ve vedoucí branku Havel. O dvě minuty později Michal Sobotka poslal průnikovou přihrávku Drlíkovi a ten proměnil a srovnal. Pak zazdil velkou šanci Daniel a tak se trestalo z protiútoku, který zakončil Havel.

Druhý poločas byli domácí nebezpečnější a Pohled se už do ničeho nedostal. Šance domácích končily vedle branky a jednou na břevnu. Závěrečný tlak Pohledu už k ničemu nevedl.

Góly: 25. Sochor (PK), 32. a 41. Havel – 20. L. Hospodka, 34. Drlík. Rozhodčí: Ryšánek. ŽK: 1:1. Diváci: 63. Poločas: 3:2. Lípa: Vašák – M. Prokš, R. Souček, Kutlvašr, J. Prokš (57. Fejt), Havel, P. Souček (46. Vendl), Kříž, Sochor, Provazník (90. O. Souček), Rosecký. Pohled: Krpálek – Siebenbürger, Drlík, Eis, Šikner, Klement, Daniel (60. Moučka), L. Hospodka, J. Hospodka, Sobotka, Homola.

SVRATKA – H. BOROVÁ 5:0

Góly: 3. a 34. Bureš, 10. a 22. Lédl, 53. Vítek. Rozhodčí: Kůrka. ŽK: 1:1. Diváci: 210. Poločas: 4:0. H. Borová: Š. Lupták – Neubauer, Sobotka, Béna (46. D. Lupták), Němec, Šrámek (46. Rakušan), V. Paušíma, Blažek, Havlíček (36. A. Paušíma), A. Frühbauer (59. Luňáček), Z. Frühbauer.

A.DŮL – H. BROD C 3:2

Góly: 47. Šabatka, 83. a 89. Volák – 20. Bělák, 39. Udržal. Rozhodčí: Babák. ŽK: 0:2. Diváci: 100. Poločas: 0:2. H. Brod C: Gron – Stojan, Bělák, Novotný, Nechvátal, Fialka (73. Kuchta), Udržal (53. Kubát), Desenský, Fišer (63. Soukup), Němec, Stránský.