Předchozí
1 z 21
Další

Deník přináší exkluzivní pohled do jednotlivých oblastí, v rámci kterého představuje všechny známé kandidáty.

Kampaň za očistu fotbalu: speciální video natočili i Petr Čtvrtníček a Ivan Trojan
Vtipné video proti Berbrovi a spol.: Čtvrtníček snědl tiket, Koller není Koller

OKRES KLADNO - 7. března 2021

Petr Blažej (37 let): Hrál fotbal za Lokomotivu Kladno, pak se dal na dráhu rozhodčího, nakonec došel až do nejvyšší soutěže. Už deset let je předsedou OFS Kladno, kandiduje také letos.

Petr Blažej.Petr Blažej.Zdroj: Deník/archiv

OKRES KLADNO - 7. března 2021

David Nedvěd (44 let): S fotbalem začal doma ve Švermově, pak byl v ligových dorostech SK Kladno, hrál krajské soutěže na Velké Dobré. V Baníku Švermov se stal předsedou a klub se svými spolupracovníky zachránil od zániku.

David Nedvěd.David Nedvěd.Zdroj: Deník/archiv

OKRES PŘÍBRAM - 12. března 2021

Pavel Chán (41 let): Pracuje jako výkonný ředitel ve firmě. Svou fotbalovou kariéru spojil s SK Pečice. Kromě toho trénuje mládež v Milíně. Dosud působil ve výkonném výboru jako řadový člen. „Celý život jsem se ochomýtal kolem ryze amatérského sportu. V současnosti se nejvíc těším, až opět začnou soutěže,“ říká.

Pavel Chán.Pavel Chán.Zdroj: Deník/archiv

OKRES PŘÍBRAM - 12. března 2021

Martin Havel (60 let): Majitel podlahového centra a dosavadní předseda OFS Příbram, který svůj sportovní život spojil hlavně se Sedlčany, kde působí jako nejvýše postavený muž v hierarchii TJ Tatran Sedlčany. „Sportu se věnuji celý život. Například fotbal znám z různých úhlů pohledů od hráčského po funkcionářský,“ tvrdí.

Martin Havel.Martin Havel.Zdroj: Deník/archiv

OKRES BENEŠOV - 13. března 2021

Miroslav Garaja (52 let): Státní zaměstnanec, dosavadní předseda OFS Benešov, ale také rozhodčí v krajských soutěžích, který dříve působil v Řídící komisi pro Čechy. „Chtěl bych pokračovat v započaté práci pro OFS Benešov,“ ozřejmil důvod své kandidatury.

Miroslav Garaja.Miroslav Garaja.Zdroj: Deník/archiv

OKRES BENEŠOV - 13. března 2021

Tomáš Novák (52 let): Podnikatel a předseda výkonného výboru SK Benešov, který po první vlně pandemie přispěl k fotbalovému restartu – zorganizoval takzvanou Letní ligu. „Už někdy od roku 2019 ve mně začala klíčit myšlenka, že bych neměl jen kritizovat, ale i se aktivně zapojit,“ říká o své kandidatuře.

Tomáš Novák.Tomáš Novák.Zdroj: Deník/archiv

OKRES BEROUN - 13. března 2021

Václav Kudrna (31 let): Brankář působící naposledy v Hostouni má za sebou mimo jiné angažmá v Králově Dvoře. Má zkušenosti z úspěšné firmy, která má blízko ke sportu, využít může svůj dobrý přehled o fotbale i z nejnižších pater.

Václav Kudrna.Václav Kudrna.Zdroj: Deník/archiv

OKRES BEROUN - 13. března 2021

Ondřej Lípa (39 let): Jedna z tváří Fotbalové evoluce. Bývalý televizní komentátor a také činovník FAČR se se svými spolupracovníky snaží o očistu fotbalu ve všech sférách.

Ondřej Lípa.Ondřej Lípa.Zdroj: Deník/archiv

OKRES KUTNÁ HORA - 18. března 2021

Dušan Roubíček (48 let): Pracuje jako předseda představenstva ve společnosti BlackBird Services a.s. a je také předsedou OFS Kutná Hora. Je spojován s FK Chotusice 1932, kde je členem představenstva. Fotbalový okres vedl již tři volební období.

Dušan Roubíček.Dušan Roubíček.Zdroj: Deník/archiv

OKRES KUTNÁ HORA - 18. března 2021

Jan Ďoubal (40 let): Civilním zaměstnáním právník. Stále je aktivním fotbalistou hrajícím za TJ Viktoria Sedlec. Několik let provozuje server okresnifotbal.cz a je hlasitou opozicí současného vedení OFS. Momentálně sestavil tým bývalých fotbalistů a chce se stát předsedou. Má manželku a dceru.

Jan Ďoubal.Jan Ďoubal.Zdroj: Deník/archiv

OKRES MĚLNÍK - 20. března 2021

Jiří Guttenberg (47 let): Dlouholetý předseda a trenér SK Mšeno působí ve výkonném výboru okresního svazu šestnáct let – posledních dvanáct jako jeden z místopředsedů. Před čtyřmi roky těsně prohrál souboj o předsednický post s Jiřím Kabylem. Zaměstnaný je jako stavební technik. Ženatý, má dvě děti.

Jiří Guttenberg.Jiří Guttenberg.Zdroj: Deník/archiv

OKRES MĚLNÍK - 20. března 2021

Slavoj Tichý (52 let): Místopředseda a sekretář okresního svazu začínal jako člen disciplinární komise v roce 2004, od roku 2011 je jejím předsedou a členem výkonného výboru, v posledních osmi letech spolurozhoduje o trestech také coby místopředseda DK středočeského svazu. Je členem FK Vysoká. Zaměstnaný je jako technik v Mělníku. Ženatý, má dvě děti.

Slavoj Tichý.Slavoj Tichý.Zdroj: Deník/archiv

OKRES MLADÁ BOLESLAV - 20. března 2021

Martin Vlk (50 let): Současný předseda OFS. Ve funkci je už tři volební období, tedy dvanáct let. Předtím byl mimo jiné předsedou fotbalového klubu z Kropáčovy Vrutice. Civilním zaměstnáním dispečer nákladní dopravy. Rozvedený, žije s přítelkyní a má dvě děti.

Martin Vlk.Martin Vlk.Zdroj: Deník/archiv

OKRES MLADÁ BOLESLAV - 20. března 2021

Tomáš Ježek (54 let): Kandidát za hnutí Fotbalová evoluce. Dlouhých dvacet let byl předsedou Mnichovohradišťského sportovního klubu. Pracuje jako vedoucí výroby v automotive. Má manželku a dva syny.

Tomáš Ježek.Tomáš Ježek.Zdroj: Deník/archiv

OKRES RAKOVNÍK - 7. dubna 2021

Libor Zeman (43 let): Hrál za Kolešovice, poté za SK Rakovník. V 18 letech začal pískat, později se stal delegátem a byl zvolen do výkonného výboru OFS Rakovník. Po odstoupení předsedy Krause vykonává funkci prvního muže. Libor Zeman je ženatý táta dvou dětí. Pracuje ve firmě zabývající se poradenskou činností v oblasti rekonstrukce památek, kterou zároveň spoluvlastní.

Libor Zeman.Libor Zeman.Zdroj: Deník/archiv

OKRES RAKOVNÍK - 7. dubna 2021

Miroslav Aksamit (65 let): Fotbal začal pískat v Praze, dostal se do Rakovníka. Vedl rovněž komisi rozhodčích Středočeského kraje, v posledních letech pískal zápasy na Rakovnicku. V civilním zaměstnání pracoval na kriminálce, vybudoval i vlastní bezpečnostní agenturu. Rozvedený, má dvě dospělé děti a žije s přítelkyní v Chlumu u Rakovníka.

Miroslav Aksamit.Miroslav Aksamit.Zdroj: Deník/archiv

OKRES KOLÍN - 8. dubna 2021

Ivo Pařík (67 let): Je členem notářské komory a notářem se sídlem v Kolíně. Předsedou OFS Kolín byl zvolen poprvé v roce 2013. Od roku 1999 byl i členem disciplinární komise ČMFS pro profesionální soutěže. Zde skončil v roce 2009.

Ivo Pařík.Ivo Pařík.Zdroj: Deník/archiv

OKRES KOLÍN - 8. dubna 2021

Michal Škopek (50 let): Středoškolský učitel. Naposledy působil jako hrající trenér Sokola Býchory. Je také spjatý s futsalem, hrál za Deportivo Kolín, v současné době hráč, trenér a předseda sportovního klubu SKP Kolín.

Michal Škopek.Michal Škopek.Zdroj: Deník/archiv

OKRES NYMBURK - 10. dubna 2021

Tomáš Koníček (38 let): Civilním zaměstnáním redaktor a reportér deníku Blesk, který je spojený s klubem Sokol Všechlapy, kde je hrajícím předsedou klubu. Trénoval dorost a podařilo se mu založit přípravku. S přítelkyní vychovává tři děti.

Tomáš Koníček.Tomáš Koníček.Zdroj: Deník/archiv

OKRES NYMBURK - 10. dubna 2021

Karel Nehasil (46 let): Vedoucí školní jídelny je členem SK Poříčany, kde pracuje jako sekretář a kde zároveň trénuje přípravku. Je také rozhodčím na krajské úrovni, šest let šéfuje disciplinární komisi OFS Nymburk.

Karel Nehasil.Karel Nehasil.Zdroj: Deník/archiv

OKRES PRAHA-VÝCHOD - 10. dubna 2021

Doposud jsou známí dva kandidáti – současný předseda Josef Novák a vyzyvatel Jan Janík z TJ Slavia Radonice.