Tomu totiž zápas nadmíru vyšel. Oba celky po prvním poločase nejprve odcházely do šaten za remízového stavu 1:1, kdy za Souš už v osmé minutě skóroval Vávra, ale ve 26. minutě přišlo srovnání po vlastní brance Pátka.

Fotbalisté Zásady budou v podzimní sezóně bojovat o postup pod vedením nového trenéra Stanislava Karely.
Oslaví Zásada sté výročí postupem? Udělám pro to vše, potvrzuje Karela

Po obrátce stran nicméně začal úřadovat Dolejší. Stačily mu dvě minuty! Během nich dal dva góly, trefil se v 64. a v 66. minutě. Po druhé trefě salutoval jako Jaromír Jágr v dobách své největší slávy v zámoří. A myslel dokonce na víc…

„Samozřejmě jsem myslel na hattrick. Sami jste viděli, že jsem pak skoro klukům nepůjčil míč na přímák,“ smál se po tříbodové výhře šťastný střelec. Ale na Souši to bylo drama. Hosté ještě dokázali snížit na dostřel jediné trefy, na víc už se nezmohli.

Utkání Domoušic (v modrém) proti Podbořanům
Podbořanský Harag: Výsledek zavazuje. Těžko ale nahradíme Kováče

„Byl to ale těžký zápas. Myslím, že Rakovník byl na balonu lepší než my, ale body jsme potřebovali i s ohledem na to, že v prvním kole jsme nezískali žádný a potřebovali jsme se zvednout, což se nám povedlo,“ vyprávěl pak dvougólový snajpr, kterého trenér Petr Johana střídal devět minut před koncem a hlasití domácí fanoušci ho vyprovodili oslavným pokřikem.

Jindřich Dejmal byl se svými svěřenci v divizi dorostu spokojen.
Trenér Třeboně Dejmal: Chceme se motat kolem deváté příčky