Kdo má nejošklivější fotbalové dresy v okrese? Kdo dostal na disciplinárce nejvyšší flastr? A kdo má v pralesních ligách nejlepší fanoušky?

Nejen toto budeme během léta zkoumat, měřit, hodnotit. Buďte u toho s námi a zúčastněte se Pralesního fotbalového léta s Deníkem - seriálu, který vás bude bavit a ještě nabídne šanci na skvělé výhry!

Pralesní fotbalové léto s DeníkemZdroj: Repro Deník

Stačí málo: kupovat si i během letní fotbalové přestávky vždy v pondělí Sportovní deník a poté sdílet na facebookovém profilu Sportovního deníku na adrese mujzivotsesportem.cz své zážitky, fotografie a videa na předem určené téma! Příspěvky budete moci posílat i na e-mail pralesy@denik.cz. Na autory nejlepších příspěvků čekají v banku peníze na ruku a sudy piva – ideální fotbalová cena pro partu kamarádů.

Startovací téma prozradíme ve Sportovním deníku už v pondělí 10. června. První nejlepší soutěžní příspěvky pak otiskneme v pondělí 24. června. A poté takhle budeme hrát osm týdnů v řadě! Každý týden jedno fotbalové téma a každý týden parádní odměny pro vás, naše čtenáře a okresní fotbalové nadšence.

Užijte si Pralesní fotbalové léto s Deníkem!