V polné neuspěla Věžnice a ve Speřicích odevzdaly body Štoky. Leštině zachránil bod v Pohledu až v 89. minutě Bárta.

H. BROD B – DOBRONÍN 4:1

Domácí fotbalisté byli od prvních minut aktivnějším týmem, ale Vacek, Sůva, a ani Hübner nedokázali balon dostat do sítě. A tak mohli trestat hosté. Velké chyby se dopustil Kuchta, ale pouze nastřelili tyč.

Kuchta pak svou chybu napravil, když přesně zahrál trestný kop, který skončil na hlavě Sůvy a ten se nemýlil.

Po změně stran Dobronín srovnal, když penaltu proměnil Cink. Pak už ale úřadovala jen brodská rezerva. Vítězný gól vstřelil Teplan a poté pojistili vedení mladíci Henek s Francem.  Domácí si tak po dvou porážkách spravili chuť.

Góly: 42. Sůva, 53. Teplan, 84. Henek, 86. Franc – 50. Cink (PK). Rozhodčí: Beseda. ŽK: 1:1. Diváci: 150. Poločas: 1:0. H. Brod B: Soukal – Udržal, Halamka, Zimprich, Molák – Vacek (76. Henek), Kuchta, Hübner, Sůva (57. Fialka) – Teplan (81. Horn), Bača (65. Franc).

POHLED – LEŠTINA 2:2

Skóre vyrovnaného zápasu se poprvé měnilo, když se před hostujícím vápnem snažil obejít dva protihráče Janďourek, míč mu ale přebral jeho parťák Šnobl, vystřelil a Pohled vedl.

Celý první poločas byli lepší domácí, to se ovšem po změně stran otočilo. Leština byla za aktivitu odměněna po hodině hry. Po odraženém míči se dostal ke střele Piskač a nekompromisně překonal Růžičku. Domácí se znovu dostali do vedení po akci Šnobla, kterou proměněným únikem na Koudelku zakončil Sobotka.

Pohled ovšem vedení neudržel. Minutu před koncem chyboval ve středu hřiště Kounek, míč se dostal k Bártovi, jenž rozhodl o dělbě bodů.

Góly: 20. Šnobl, 75. L. Sobotka – 60. Piskač, 89. Bárta. Rozhodčí: Čamra. ŽK: 2:0. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Pohled: Růžička – Pospíchal, Eis, L. Sobotka, Krpálek – Doležal (81. M. Sobotka), Mach, Freudenreich (55. Kounek), Venc (89. J. Sobotka) – Šnobl, Janďourek (65. Fišer). Leština: Koudelka – T. Aubrecht, Proněk (79. Hospodka), Sobek (68. Bárta), Čáslavský – Forejt (81. L. Aubrecht), Prchal, Karel, Klaus – Piskač, Mišovic.

SLAVOJ POLNÁ B – VĚŽNICE 3:1

Úvod utkání zastihl polenské v dobré náladě. Po centru Vokouna trefil Šimek padajícího Drahoše a z dorážky se už Klíma nemýlil.

V 9. minutě se ocitl sám před Mundokem hostující Šejstal, ale domácí gólman ho skvěle vychytal. Ve 13. minutě nachystal Vokoun šanci Klímovi, který umotal tři hráče a zvýšil na 2:0. Deset minut nato se utěšeně trefil z pětadvaceti metrů Havlíček a jeho „angličan" znamenal snížení na 1:2. Poté mohl vyrovnat Šejstal, ale Mundok byl pozorný.

Na začátku druhé části utekl věžnické obraně Vokoun, ale jeho střelu vyrazil Drahoš na břevno. Vzápětí šel sám na hostujícího gólmana Oberreiter, ale ani on neuspěl. Čtvrt hodině před koncem prošel Gondekův roh na Kratochvíla, který vrátil míč před branku, kde Pražáka v kleče upravil hlavou na 3:1. V samotné závěru měli domácí i hosté po jedné šanci, ale výsledek se už nezměnil.

Góly: 5. a 13. Klíma, 75. Pražák – 23. Havlíček. Rozhodčí: Sochor. ŽK: 1:2. Diváci: 150. Poločas 2:1. Věžnice: Drahoš – Smutný, Havlíček, Fikejs, Milan Chalupník (60. V. Staněk) – Kelbl, Šimoníček, Marek Chalupník, Šejstal – Pertlíček, Bahounek (87. A. Drahoš).

SPEŘICE – ŠTOKY 3:1

V tvrdě vedeném utkání, které se nepovedlo ani hlavnímu rozhodčímu, začali lépe domácí.

Ujali se vedení už v 6. minutě zásluhou Štěpána. Poté hra upadla do průměru a ani jedno mužstvo si do poločasu brankovou příležitost nevypracovalo.

Ve druhé půli domácí přidali a před brankářem Uhlířem začaly přibývat nebezpečné situace. V 57. minutě utekl obraně Štěpán a naservíroval míč Brzoňovi, který zvýšil na 2:0. V 77. minutě otočil rozhodčí Denev faul a Kunc po následném rohu snížil. Konečný výsledek stanovil vydařenou střelou domácí Alenka.

Góly: 6. Štěpán, 57. Brzoň, 78. Alenka – 77. Kunc. Rozhodčí: Denev. ŽK: 5:2. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Štoky: Uhlíř – Miksa, Kunc (82. Šperla), M. Dáňa (82. A. Dáňa), Stehlík, Kubát, Kubík, Holík (70. Havel), J. Dáňa, Žila, Lóži.