LEŠTINA – H. BOROVÁ 2:0

V prvním poločase si domácí po kombinačních akcích vypracovali dvě šance, které ještě ke gólu ještě nevedly. Po přestávce využil svůj důraz Prchal, který poslal Leštinu do vedení. Pojišťující druhý trefu zaznamenal Mišovic pět minut před koncem zápasu z trestného kopu, když využil špatně postavené zdi hostujícího gólmana. „Jsem rád za tři body. Průběh zápasu mě nepřekvapil, odehrál se podle mých předpokladů. Borová nepřijela hrát fotbal, ale nakopávanou a hlavně bojovat," řekl po zápase domácí kouč David Hospodka.
Góly: 59. Prchal, 85. Mišovic. Rozhodčí: Čepl. ŽK: 3:5. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Leština: Novotný – J. Proněk, Čáslavský, Karel, Čejka – Forejt, Prchal (88. Kožnar), Pajer (80. Havel), L. Aubrecht – Staněk, Poul (55. Mišovic). H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, Hospodka (71. Antl), Cacek (65. Sobotka), Chlubna – Kučera, Šrámek (76. Petr Veselý), J. Veselý, Kučera – Blažek, Z. Frühbauer.

LEDEČ N. S. – PELHŘIMOV B 5:0

Od začátku byla Ledeč jasně lepším týmem, soupeře nepustili do žádné šance. Do vedení ji poslal Filip Gramer a další šance domácí ještě zahodili. Po přestávce se obraz hry nezměnil a Ledečští si schutí zastříleli. Hned po přestávce se trefil Jakub Gramer a po něm ještě Sochor a prosadilo se i útočné duo Trpiškovský – Bláha.
Góly: 23. F. Gramer, 47. J. Gramer, 70. Sochor (vlastní), 74. Bláha, 77. Trpišovský. Rozhodčí: Škorpík. ŽK: 2:4. ČK: 0:1 (81. Zelenka). Diváci: 144. Poločas: 1:0. Ledeč: Bezděk – F. Gramer, Pešek, Prchal, Machala – Šotola (81. Kuja), Nepovím (16. Voplakal – 45. Trpišovský), Turek, J. Gramer – Pešek, Bláha.

POHLED – SPEŘICE 0:1

V Pohledu se odehrálo hodně bojovné a oboustranně tvrdé utkání. V prvním poločase si ani jedno mužstvo nevypracovalo vyloženou šanci. V 50. minutě se zastřeloval Ganobjak, jeho pokus skončil vysoko nad brankou. O tři minuty později ovšem předvedl fotbalovou parádu, když napřáhl z 35 metrů a trefil se nádherně do šibenice. O vyrovnání se mohl postarat Eis, ale jeho střelu Brzoň zázračně vyrazil na rohový kop. Po něm se na zadní tyči objevil Venc, ale jeho hlavička se mezi tři tyče nevešla. Závěr zápasu se odehrál v nervózním duchu.
Gól: 58. Ganobjak. Rozhodčí: Rygl. ŽK: 5:4. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Pohled: Růžička – Freundenreich, M. Sobotka, Eis, L. Sobotka – Šnobl (46. P. Siebenbürger), Klement (89. Žeguc), Slanař, Gruber – Janďourek, Venc.

SLAVOJ POLNÁ B – VĚŽNICE 0:3

Domácí hráli a soupeř dával góly. Tak nějak vypadalo sobotní derby, které v 6. minutě gólově otevřel po rohu hostující Chalupník, jež po závaru uklidil na zadní tyči míč do sítě. Za chvíli se po další věžnické standardce dostal do šance Prokeš, ale mezi tři tyče nezamířil. Slavoj sice měl míč na noze, ale nebyl schopný se v ofenzivě prosadit. Rezerva i ve druhé půlce měla jasně navrch, nastřelila dvakrát břevno, a v 65. minutě měl vyrovnání na kopačce Haala, jenže svůj samostatný únik zakončil nepřesnou střelou. A chvíli nato si vybral slabší chvilku polenský gólman, a Smutný neměl problém skórovat do odkryté branky. Tím se zápas zlomil, a hosté v závěru, kdy Slavoj vsadil kartu jen na jednu kartu, udeřili po rychlém brejku potřetí, a svému soupeři tak připravili hořkou porážku.
Góly: 6. Chalupník, 71. Smutný, 90.(+2) Cakl. Rozhodčí: Holý. ŽK: 1:4. Diváci: 70. Poločas 0:1. Slavoj Věžnice: D. Drahoš – A. Drahoš, Prokeš (90. Cakl), fikej, Kaňka (37. Mottl) – Kocourek, Chalupník, Šejstal, Pertlíček – Smutný (86. Vlach), Chvátal.

HABRY – BEDŘICHOV 4:3

V Habrech byla k vidění gólová přestřelka se šťastným koncem pro domácí Habry, které si připsaly první výhru v letošní sezoně. Do vedení se dostal Bedřichov už v deváté minutě Kolmanem. Domácí stačili ještě do konce poločasu vývoj zápasu otočit, když ve 21. minutě vyrovnal L. Vavřička a v před odchodem do kabin si Severa dal vlastní gól. Po přestávce nejdříve Grepl vyrovnal, Michal po čtyřech minutách vrátil Habrům vedení. Na jeho trefu ještě dokázal odpovědět Lacina, ale trefa Kloučka sedm minut před koncem už znamenala tři body.
Góly: 21. L. Vavřička (PK), 45. Severa (vlastní), 56. Michal, 83. Klouček – 9. Kolman, 52. Grepl, 62. Lacina. Rozhodčí: Čamra. ŽK: 4:2. Diváci: 80. Poločas: 2:1. Habry: Krátký – L. Vavřička, Janouch, Bernat (59. Melechovský), Stránský – Michal, Korel, Vlček, Bělák – Bártík, Klouček.