Ve druhém kole nové sezony se v Pelhřimově konala odplata. Ta byla dokonána již do poločasu. Nejprve po půl hodině tvrdou střelou poslal Slovan do vedení Krejdl. Ten samý hráč, se prosadil ve 41. minutě a domácím dal tvrdý direkt Hübner třetím gólem. Po přestávce si hosté vítězství už v klidu pohlídali.

„Jeli jsme si minimálně pro bod. Po deseti minutách jsme převzali iniciativu a zápas rozhodli naší zkušeností. V domácím týmu hodně chyboval Hurda, a to se podepsalo na celém týmu," zhodnotil zápas brodský trenér Martin Křišťál.

Výborný vstup do soutěže se povedl Věžnici, která v prvním kole smázla Nový Rychnov 5:2 a tři body si přivezla z Bedřichova (1:3). „Bedřichov měl dobrou přechodovou fázi do útoku, ale v obraně dělali velké chyby. Spoustu šancí jsme ještě neproměnili. Vstup do soutěže máme nad očekávání výborný," pochvaloval si věžnický předseda Bohuslav Chalupník.

Opačné starosti mají ve Štokách, které podruhé prohrály shodně 1:0, tentokrát je v Novém Rychnově posadil do kolen gól Martínka z pětadvaceti metrů. „Prohry o jeden gól se s námi vlečou od konce minulé sezony. Bohužel se nám přestalo dařit v koncovce," smutnil štocký trenér Milan Kubík.