CHOTĚBOŘ – ŠTOKY 7:0
Jednoznačné a postupové utkání za sebou má Chotěboř, která si smlsla na Štokách. Do vedení se dostala už v úvodní minutě a po celých 90 minut diktovala tempo hry. Třígólové vedení ve druhé půli narostlo až na hrozivě vypadající debakl 7:0.
Góly: 1: Sommerauer, 27. Čáp, 35. Dvořák, 53. Běloušek, 56. Hlaváček, 68. Dvořák, 90. M. Odvářka. Rozhodčí: Krejčí: ŽK: 3:2. Diváci: 200. Poločas: 3:0. Chotěboř: Vykoukal – Čáp (80. Haltuf), R. Odvářka, Jan Hlaváček, Čapek (75. Kaplan) – Běloušek (65. Benák), Hromádka, Dvořák, Jiří Hlaváček – M. Odvářka, Sommerauer. Štoky: Kubát – Miksa, Kunc, M. Dáňa (72. Karlík), Kubík – Bulant (52. Žíla), Stehlík, A. Dáňa, Havel – Loži, Vodička.

LEDEČ N. S. – PELHŘIMOV B 1:0
Fotbalisté Ledče si byli vědomí, o co hrají, protože jen tříbodový zisk je nechával v záchranářském boji. První vážnější akci viděli diváci v osmé minutě, kdy po centru Janovce orazítkoval břevno Vávra. O tři minuty nebyl domácímu Filipu Frajerovi uznán regulérní gól pro domnělý ofsajd. Ve 22. minutě neproměnil pokutový kop Machala, který byl nařízen za faul na Vávru. Rozhodnutí celého zápasu tak přišlo v 63. minutě z kopačky střídajícího Milana Hegera, který zužitkoval centr Janovce. V závěru ještě domácí neproměnili dvě gólové šance.
Gól. 63. Geher. Rozhodčí: Šimák. ŽK: 1:1. Poločas: 0:0. Diváci: 70. Ledeč n. S.: Vavřička – Pechal, Lebruška, Martínek (62. Geher), F. Gramer – Machala, Kavka (56. Pajer), Vávra, Příhoda – Klaus (J. Gramer), Janovec.

HUMPOLEC B – PŘIBYSLAV 2:1
Do vedení šel Humpolec. Po vynucené chybě Přibyslavi Smereka unikl po straně a tvrdou střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci. Hosté se ukázali až ve 41. minutě, když nedali penaltu. Po změně stran domácí i v deseti hráli dobře, Smereka využil pěkný centr na malé vápno a poslal juniorku do dvoubrankového vedení. Hosté se nevzdali, hru oživil střídající Musil, který snížil. Vyrovnání však už nepřišlo.
Góly: 2. a 49. Smereka – 85. R. Musil. Rozhodčí: Tomášek. ŽK: 2:3. ČK: 1:1 (41. Kubíček – 67. Škarka). Diváci: 100. Poločas: 1:0. Přibyslav: Meloun – Teml, Svoboda, Smejkal – Krčál – Strašil, Pochop (75. Musil), Němec, Flekal – Škacha, Vopršal.

POHLED – HABRY 3:2
Pohled nastoupil se třemi útočníky a to se mu vyplatilo, když hned ve 2. minutě šel do vedení. Krásný centr Moučky zužitkoval Klement. Po změně stran měl Pohled stále více ze hry a dokázal se také dvakrát prosadit. V 53. minutě si srazili obránci Habrů míč do vlastní sítě. O pět minut později přišel faul na Říhu a kopala se penalta. Tu proměnil Moučka. Hostům se sice podařilo snížit, ale víc už nestačili.
Góly: 2. Klement, 53. vlastní, 58. Moučka (PK) – 61. Bartík, 73. Vavřička. Rozhodčí: Škorpík. ŽK: 1:2. ČK: 0:1 (58. Kvanka). Diváci: 100. Poločas: 1:0. Pohled: Růžička – Doležal, Pospíchal (72. Hefr), Eis – Klement, Slanař, Mach (68. Freudenreich), L. Sobotka – Zych (57. Venc), Říha, Moučka. Habry: Krátký – Vavřička, Janouch, Rajter (46. Moravec), Šembera – Michal, Korec, Vlček, P. Bartík – Kvanka, Vrdský.

H. BROD B – VĚŽNICE 1:4
V úvodních 20 minutách měli domácí sice více ze hry, ale branky stříleli zachraňující se hosté. V obou případech se trefil Prokeš. „Druhý gól padl po neodpískaném faulu na našeho hráče. Kluci přestali úplně hrát," zlobil se trenér domácích Karel Pazderka.
Po změně stran chtěli brodští fotbalisté skóre strhnout na svojí stranu, ale to se jim nepodařilo i proto, že jim hosté v 56. minutě zasadili další ránu v podobě třetí branky. O tři minuty později sice snížil Beran, ale to bylo ze strany Brodu vše. Skóre pečetil v 82. minutě Chalupník.
Góly: 59. Beran – 6. a 15. Prokeš, 56. Havlíček, 82. Chalupník. Rozhodčí: Porobka. ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 2:0. H. Brod B: Soukal – Hejkal, Koblížek, Vrba, Pártl – Pazderka (82. Molák), Tůma, Sůva, Udržal (82. Báča) – Krejdl, Teplan (46. Beran). Věžnice: Šrámek – Prokeš, Kunc, Martínek, Fikejz, Staněk, Milan Chalupník, Šimoníček, Marek Chalupník, Havlíček, Kolbl (Brukner, Sobotka, Drahoš).

BEDŘICHOV – SVĚTLÁ N. S. 1:1
Velmi aktivně hrající domácí přehrávali hosty ve všech směrech a podali nejlepší výkon jara, ale v první půli se neprosadili. Po poločase se snažili domácí tlak vystupňovat a strhnout vedení, ale naopak zahrozili hosté. Křikava v 55. minutě naskočil na dlouhý centr a hlavičkou orazítkoval tyč. První branky se přeci jenom dočkali domácí. Psala se 69. minuta, když se po pěkné kombinační akci do prázdné branky trefil Mašek. Hosté zkusili ještě v závěru vyrovnat, a to se jim také podařilo, hlavou se trefil Císař.
Góly: 69. Mašek – 82. Císař. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 1:6. ČK: 73. Pohnětal. Diváci: 50. Poločas: 0:0. Světlá n. S.: Adamec – Naděje, Karel (79. Muzikař), Rezek, Valenta, Pohnětal, Křikava, Císař, Čuřík (72. Sobek), Jelínek, Dvořák.