LEDEČ – SVĚTLÁ 1:1
Havlíčkobrodské derby začali lépe domácí fotbalisté, když už v 8. minutě vyprášil Janotovi rukavice tvrdou střelou Machala. A když se neprosadili Milan Geher a Machala, tak se vyplnilo rčení: Nedáš, dostaneš. V 17. minutě využil pasu za obranu Křikava a tváří v tvář domácí brankáři nezaváhal – 0:1. Do poločasu na jedné straně nedal šanci opět Geher a na druhé Křikava a Pohnětal. .
Po změně stran se scénář příliš nezměnil. Světlá své šance nedokázala proměnit a tak dvě minuty před koncem utkání zaúřadovala Ledeč. Když se po závaru v pokutovém území k míči dostal Pajer a vyrovnal – 1:1. Posázavské derby tak skončilo dělbou bodů.  
Góly: 88. Pajer – 17. Křikava. Rozhodčí: Krejčí. ŽK: 6:2. Diváci: 220. Poločas: 0:1. Ledeč: Vavřička – F. Gramer, Příhoda, T. Geher, J. Gramer – Janovec, Vávra, Kavka, Machala – M. Heger, Klaus. Světlá: Janota – Císař, Valenta, Čáslavský, Náděje –  Karel, Pohnětal, Dvořák, Rezek – Křikava, Čuřík.

CHOTĚBOŘ – VĚŽNICE 0:1
V prvním poločase měli hosté více ze hry a soupeře tlačili. Největší šance měl Martin Odvářka, když se v 18. a poté i ve 32. minutě objevil sám před brankářem Šrámkem, ale balon za jeho záda neprotlačil. Domácí Zahrozili Šejstalem, ale ten nedal.
Po změně stran už se hrálo především mezi vápny. Když střelu Somerauera, zneškodnil věžnický gólman, tak přišel trest. V 68. minutě Šejstal utekl po pravé straně a poslal hosty do vedení – 0:1. „Vychytal nás jejich brankář,“ uznal domácí asistent Petr Žemlička.
Gól: 68. Šejstal. Rozhodčí: Čamra. ŽK: 0:4. ČK: 0:1 (82. Čaloud). Diváci: 150. Poločas: 0:0. Chotěboř: Benc – M. Čapek (46. Turek), Čáp, R. Odvářka, Jan Hlaváček (80. Bílek) – D. Čapek (64. Hromádka), Somerauer, Dvořák, Běloušek – M. Odvářka, Jiří Hlaváček. Věžnice: Šrámek – Kolbl, Kunc, Martínek, Fikej – Staněk (85. Prokeš), Neuwirt (53. Brukner), Šimoníček, Chalupník – Šejstal (89. Novotný), Čaloud.

H. BROD B – DOBRONÍN 2:1
První poločas se ani jeden celek neprosadil. Za domácí neuspěl Fialka ani Teplan a hosté nastřelili břevno.
Hned po přestávce se rozvlnila domácí síť, když balon do Soukalovi svatyně dorážel Vavruška – 0:1. O čtvrt hodiny později se domácí dočkali vyrovnání. K trestnému kopu se postavil Zimprich a tečovanou střelou vyrovnal na 1:1. Hráči Dobronína po této brance přestali hrát a byli za pasivitu potrestáni. V 79. minutě proměnil svůj únik Teplana a rozhodl o výhře brodské rezervy 2:1.    
Góly: 64. Zimprich, 79. Teplan – 49. Vavroušek. Rozhodčí: Holub. ŽK: 3:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0. H. Brod B: Soukal – Mišta, Koblížek, Vrba, Pártl – Udržal, Fialka, Sůva, Báča (78. Beran) – Zimprich, Teplan (85. Freundenreich).

ŠTOKY – POHLED 2:2
Domácí hráli od 49. minuty proti devíti, ale svou převahu nedokázali využít. V prvním poločase viděli diváci jen jedinou branku, když Moučka chvíli před svým vyloučením dokázal proměnit penaltu – 0:1.
Po změně stran domácí už proti dvojnásobně oslabenému Pohledu vyrovnali v 61. minutě Alešem Dáňou. Jenže v 82. minutě utekl domácím obráncům Klement a bylo to 1:2. Štokům se podařilo alespoň vyrovnat, když hosté zahráli v pokutovém území rukou a byla nařízená penalta. Tu proměnil Aleš Dáňa.   
Góly: 61. a 90. A. Dáňa (druhý z PK) – 33. Moučka (PK), 82. Klement. Rozhodčí: Staněk. ŽK: 2:3. ČK: 0:2 (36. Eis, 49. Moučka). Diváci: 100. Poločas: 0:1. Štoky: Uhlíř – Miksa, Kunc, Havel, Stehlík – Kubát, Pospíchal (75. Koutek), A. Dáňa, M. Kubík (46. M. Bulant) – J. Žíla, P. Vodička. Pohled: Růžička – Pospíchal, Eis, L. Sobotka, Klement – Mach, Doležal, Freudenreich (53. Říha), Moučka – Zich (88. J. Sobotka), Janďourek (80. Pikner).

HABRY – PŘIBYSLAV 0:1
Domácí byli do 15. minuty lepším týmem. Favorita z Přibyslavi dokázali zaskočit, když na jeho brankáře vyslali tři nebezpečné střely, ale ani jedna brankou neskončila. Poté se hra vyrovnala, hrálo se v tempu, ale spíše po šestnáctky.
Po změně stran byla hra vcelku vyrovnaná, akorát Přibyslav hrála zkušeně a držela balon na svých kopačkách. V 56. minutě vyslal na Krátkého krásnou střelu z třiceti metrů Krčál, která skončila na spojnici branky. O šest minut později měli možnost jít do vedení domácí, jenže Korel z penalty trefil jen tyč a následná dorážka nebyla pro ofsajd uznána.
A pak se vyplnilo přísloví: Nedáš, dostaneš. Musil zahrával přímý volný kop, sice trefil zeď, ale balon se k němu vrátil a angličanem otevřel skóre – 0:1. Domácí mohli ještě vyrovnat, jenže Vrdský svůj samostatný nájezd neproměnil.
Góly: 65. Musil. Rozhodčí: Podoba. ŽK: 2:0. Diváci: 120. Poločas: 0:0. Habry: Krátký – Hájek, Janouch, Vavřička, Moravec – Kudláček, Stránský, Korel, Micka – Vlček (65. Holík), Bártík (72. Vrdský). Přibyslav: Prchal – Teml, Svoboda, Krčál, Smejkal (16. Musil), Strašil, Němec, Škacha, Vykoukal (74. Pochop), Flekal, Vopršal.