Posílená Lučice vyhrála přesvědčivě 4:0, ale podle trenéra hostí Michala Marka to tak jednoznačný zápas nebyl.

„Pro nás je výsledek určitě krutý. Lučice si určitě zasloužila vyhrát, má v kádru nadstandartní hráče pro tuto soutěž a ti zápas rozhodli," řekl na úvod trenér Mírovky Michal Marek. Jeho tým mohl inkasovat už po patnácti minutách, kdy trestný kop Provazníka vytáhl Beděra ze šibenice. Domácí byli úspěšní až po půl hodině hry, kdy se střelou k tyči prosadil Teplan. „V poločase jsem ještě hráče nabádal, že musíme více pokrývat jejich klíčové hráče," podotkl Marek. Jeho slova ovšem hráči nevyslyšeli a vše rozhodla šedesátá minuta, kdy Lučice góly Teplana a Blažka utekla na 3:0.

„Předvedli jsme dvě pěkné akce, které si gól zasloužily," řekl lučický lodivod Petr Kuchta. Konečnou podobu výsledku dal pro něj netradičně hlavou Provazník.

„Nezahrál nám útok, který prakticky nevystřelil na branku. Jinak hráčům nemám moc co vyčítat. Soupeř byl prostě díky Nechvátalovi, Teplanovi a Provazníkovi kvalitnější," dodal Marek. „Nerad hráče chválím, ale tentokrát musím udělat výjimku. Kluci zahráli dobře. Fungovala obrana na čele s gólmanem Šimánkem, v záloze dominoval Provazník a v útoku Teplan s Blažkem. Radost z vítězství samozřejmě mám, ale více mě mrzí zranění Nedomy," uzavřel hodnocení Kuchta.