Naopak jejich mladší kolegové po prohře 2:0 ztratili šanci na prvenství v tabulce.

DIVIZE ST. DOROSTU
BOHUNICE – H. BROD 1:4
Starší dorostenci přijeli do Brna oslabení, ale i přesto soupeře, který se zachraňuje a potřebuje každý bod, porazili. Ovšem první šanci utkání měli domácí, ale Soukal svůj tým podržel. Pak přišly šance hostujícího celku, ale Prokš, Henek a po něm ani Berky se nedokázali prosadit. Před změnou stran ještě opět předvedl své umění brankář Soukal.
Po změně stran se ale síť konečně rozvlnila. A byla to ta domácí, kdy Špiňar ze třiceti metrů vymetl šibenici. Za dalších 11 minut ale bylo vyrovnáno. Paradoxně ale branka nakopla Brod, který během 13 minut nastřílel tři branky. Tuhý nejprve zúročil perfektní přihrávku Berkyho. Po něm se konečně prosadil Prokš a gólový účet zakončil Krejdl. Ten využil brejku. „"Vytvořili jsme si dostatek šancí, které jsme dokázali proměnit a navíc prakticky nechybovala ani obrana," pochválil své svěřence trenér František Souček.
Góly H. Brodu: 51. Špiňar, 72. Tuhý, 80. Prokš, 85. Krejdl. Poločas: 0:0. H. Brod: Soukal – Vend, Špiňar, Pazderka, Hofrichter – Žáček (46. Prchal, 79. M. Svoboda), Berky, Henek (70. Halák), Štědrý (46. Tuhý, 77. Horn) – Krejdl, Prokš.

DIVIZE ML. DOROSTU
BOHUNICE – H. BROD 2:0
Mladší dorost potřeboval před soupeřem uhájit druhou příčku a v nejlepším případě naplno bodovat, aby mohl ještě pomýšlet na příčku nejvyšší. Jenže to se mu nepovedlo. I proto, že jeho svěřenci museli ještě naskočit i za své starší kolegy.
„Vůbec se nám nepovedl vstup do zápasu. Soupeř byl jednoznačně aktivnější," potvrdil trenér Tomáš Bárta. Bohunice se už navíc v 19. minutě ujaly vedení. Brod sice měl v závěru poločasu  několik možností po standardních situacích, ale ani jedna se naujala.
Na začátku druhé půle šel sám na brankáře Štědrý, ale gólově se neprosadil. A tak deset minut před koncem utkání soupeř odskočil na rozdíl dvou branek.  „V zápase jsme nepředvedli nic pozitivního a byl to náš suverénně nejhorší jarní výkon. Nezasloužili jsme si vyhrát," pokrčil rameny brodský kouč a dodal: „Pro hráče je to obrovská kaňka po jinak úspěšné sezoně a zklámání je obrovské."
Poločas: 0:1. H. Brod: Chalupa – Halák, K. Svoboda, Báča, Vendl (41. M. Svoboda) – Henek (41. Hron), Polívka (62. Burjetka), Tuhý – Horáček, Štědrý, Prchal.