H. BROD B – SLAVOJ POLNÁ B 1:1

Domácí se mohli dostat do vedení už v šesté minutě, ale Teplan minul branku po Petříkově centru. Ve 20. minutě se opět po centru nedostal do zakončení Sůva s Teplanem. Z ojedinělého brejku zahrozila i Polná, když jejich trestný kop brodští zadáci zablokovali nad Rezničenkovu branku. Osm minut před poločasem vybojoval Teplan roh a z něho se nadvakrát prosadil Halamka.

Po přestávce byla lepším týmem Polná a vyrovnání se dočkala až před koncem zápasu. To byl na půlce hříště faulován Gondek, na dlouhý centr do vápna Rezničenko nedosáhl, a jeho chybu potrestal Pártl – 1:1.

Góly: 37. Halamka – 87. Pártl. Rozhodčí: Nápravník. ŽK: 0:1. Diváci: 100. Poločas: 1:0. H. Brod B: Rezničenko – Halamka, Beran (19. Báča), Dvořáček, Vrba – Hübner, Fialka, Sůva (85. Koblížek), Udržal – Teplan (75. Polívka), Petřík.

LEŠTINA – NOVÝ RYCHNOV 3:2

Leštině se vůbec nepovedl vstup do utkání. Ve druhé minutě střelu T. Loskota tečoval za Koudelkova záda Tomáš Aubrecht. Po čtvrthodině, kdy se domácí vzpamatovávali ze šoku, převzali iniciativu na své kopačky, ale vyrovnat se jim podařilo až tři minuty před poločasem Bártou.  Tak jak svěřenci Františka Poláka vstoupili do utkání, tak vstoupili i do druhé půle. Hned po čtyřech minutách prohrávali 2:1. Potom spálil tutovku Forejt, ale v 67. minutě se podařilo vyrovnat krásnou střelou do šibenice Staňkovi a o jedenáct minut později strhl vedení na domácí stranu Forejt, který zužitkoval zpětnou přihrávku od Bárty.

Góly: 42. Bárta, 67. Staněk, 78. Forejt – 2. a 49. T. Loskot. Rozhodčí: Oberšlík. ŽK: 2:4. Diváci: 220. Poločas: 1:1. Leština: Koudelka – Staněk, T. Aubrecht, Karel, Proněk – Prchal (89. Hospodka), Forejt, Piskač, Mišovic (60. L. Aubrecht) – Sobek (53. Bráník), Bárta (87. Prášek).

ŠTOKY – VĚŽNICE 2:0

Štoky po výprasku v Bedřichově měly proti Věžnicím územní převahu a tu zužitkovaly hned v šesté minutě Lóžim. Hosté si za celý zápas vypracovali dvě šance. V té první branku přestřelili a ve druhé se vyznamenal při střele Marka Chalupníka gólman Uhlíř. Rozhodnutí padlo v 68. minutě, kdy se prosadil Aleš Dáňa.

Góly: 6. Lóži, 68. A. Dáňa. Rozhodčí: Jurka. ŽK: 1:1. Diváci: 60. Poločas: 1:0. Štoky: Uhlíř – Miksa (67. Kubík), Kunc, M. Dáňa (60. Bošacký), Stehlík – Doležal (90. Fic), Krejdl (82. Holík), A. Dáňa (76. Vodička), Havel – Žila, Lóži. Věžnice: Drahoš – Smutný, Laštovička, Havlíček, Prokeš – Mottl, Staněk (57. Neuwirt), Šimoníček, M. Chalupník – Šejstal, Pertlíček (80. Beneš).

POHLED – TŘEŠŤ 2:1

Hosté nastoupili do utkání svižně a zatlačili domácí na vlastní půli, ale bez gólového efektu. Postupem času se domácí dostávali do herního tempa a ohrožovali brankáře Kousala.

Po změně stran Pohled zpřesnil hru odzadu a vytěžil z toho první branku. Po samostatném uvolnění na pravé straně skóroval Venc. Hosté po inkasované brance trochu otevřeli hru. Toho domácí využili a z brejku dva na jednoho odskočili na rozdíl dvou branek. Pohled se uklidnil a dohrával v poklidu. Ovšem v nastaveném čase zapískal rozhodčí Stehlík faul a Třešť kopala penaltu. Tu proměnil Krejčí.

Góly: 72. Venc, 78. Slanař – 92. Krejčí (PK). Rozhodčí: Stehlík. ŽK: 2:0. Diváci: 90. Poločas: 0:0. Pohled: Vašíček – Michal Sobotka, Eis, L. Sobotka, Doležal, Slanař, Freudenreich (87. Krpálek), Zych (77. Martin Sobotka), Moučka (84. Polák), Venc, Janďourek.