ČERNOVICE – LUČICE 2:4
Černovičtí sice měli míč častěji na kopačkách, ale je nutné poznamenat, že body brala Lučice zcela po právu. Její útoky měly hlavu a patu, nepostrádaly přímočarost. Domácí se utápěli v nepřesnostech a hlavně chybovali v defenzívě. Stoperská dvojice Kučera, Hadrava svůj den rozhodně neměla. Hosté tak z brejků získali do poločasu dvoubrankové vedení a měli ještě několik další šancí, které zlikvidoval výborný Ramovič.
Po přestávce sice Maštalíř snížil, ovšem obraz hry se nezměnil. Lučice kontrovala góly Lančaříka a Koláře, teprve potom přišla řada na černovického Scheuflera.
Góly: 50. Maštalíř, 81. Scheufler – 21. a 57. Blažek, 36. M. Lančarič, 76. Kolář. Rozhodčí: Mareš. ŽK: 1:0. Diváci: 20. Poločas: 0:2. Lučice: Simandl – Beránek, Konvalina, M. Lančarič, Fiala (61. Sommer), Doležal, Mazuch (65. Volák), R. Blažek, P. Blažek, Pecina, P. Lančarič.

KOŽLÍ – CHOTĚBOŘ B 0:2
Hosté přijeli do Kožlí s hodně omlazeným týmem a jejich Hrabala od počátku rychlá, kombinační a dynamická. S tímto stylem hry domácí zaskočili. Již v šestnácté minutě se vyznamenal koželský gólman Vrána proti střele hostujícího hráče. O šest minut na to mohlo udeřit na druhé straně, ale Voplakal přehodil gólmana i branku. Potom byla nastřelili domácí tyč a pět minut před poločasem ještě Mikula orazítkoval hlavou břevno. Zákonitě musel přijít trest, když po individuální akci Šimona se hosté dostali do vedení – 0:1.
Po přestávce mladíci Chotěboře stále hráli pohledný kombinační fotbal, který vygradoval v 75. minutě druhým gólem Šimona a hosté se tak postarali o překvapivý výsledek.
Góly: 41. a 75. Šimon. Rozhodčí: Burda. ŽK: 2:4. Diváci: 120. Poločas: 0:1. Kožlí: Vrána – Vladyka, Plesl (65. Pajer), Brzoň, Janů (72. Makovec) – Voplakal, Pešek, Mikula, Šimek – Blažejovský, Trpišovský. Chotěboř B: Dobrovolný – Haltuf, Málek, Vrána, Česík – Koutný (68. Buršík), Šimon, Krédl, Bílek – Langer, Pfeffer (50. Culek).

H. BOROVÁ – LÍPA 2:0
Do zápasu vstoupili lépe domácí, když Stejskalovu střelu lipská obrana zablokovala. V sedmnácté minutě dostal míč do úniku borovský Petr Veselý a z 25 metrů přelomoval gólmana Vašáka.
Hosté si v prvním poločase vypracovali několik standardních situací, ale bez gólového efektu. Na druhé straně využil nedorozumění gólmana Vašáka s obránce nová borovská akvizice z České Bělé Petr Rakušan, který pohodlně zvyšoval na 2:0. V závěru prvního poločasu ještě Stejskal orazítkoval břevno hostující branky.
Po přestávce převzali iniciativu na své kopačky fotbalisté z Lípy. Z tohoto tlaku si hosté vytvořili tři vyložené šance, když nastřelili tyč a dvakrát se vyznamenal Lupták v domácí brance. Čtvrthodiny před koncem z dalšího přímého kopu trefil břevno borovský Fikar. Na výsledku se už nic nezměnilo.
Góly: 17. P. Veselý, 26. Rakušan. Rozhodčí: Krulík, ŽK: 3:4. Diváci: 130. Poločas: 2:0. H. Borová: Lupták – Janáček, Blažek, J. Veselý, Kučera – Fikar, Frühbauer, Zvolánek (82. Šmíd), Stejskal – Rakušan (70. Sobotka), P. Veselý (85. Tonar). Lípa: Vašák – Krpálek, Starý (70. Vácha), Bouchner, Bouda – Prokš, Souček (46. Fejt), Kučírek, Kříž – Hrdlička, Kutlvašr (75. Havel).

DLOUHÁ VES – TIS 1:3
Hosté se představili na atypickém hřišti v Dlouhé Vsi fotbalovějším dojmem. Domácí nastoupili bez Poláka, Pospíchala a Miroslava Henzla. Tato absence byla na hře Dlouhé Vsi znát. Po čtvrt hodině hry se dostal do úniku mladíček Rérych, ale na gólmana Tisu nepřekonal. Do vedení šli tak hosté gólem Miloslava Kozlíka, který využil chyb v domácí obraně.
Po přestávce se obraz hry nezměnil. Hosté využili dvou individuálních chyb a odskočili na 0:3. Potom mohl snížit O. Svoboda, ale gólman Chudoba byl na místě. Snížit se podařilo Dlouhé Vsi až devět minut před koncem z kopačky J. Svobody.
„Máme málo hráčů a Tis byl dnes lepším soupeře. Z našeho týmu si zaslouží pochvalu pouze Veselý a Šnobl,“ řekl domácí trenér Josef Grödl.
Góly: 81. J. Svoboda – 11. Mil. Kozlík, 50.a 60. Vacek. Rozhodčí: Obrtlík. ŽK: 1:1. Diváci: 70. Poločas: 0:1. Dlouhá Ves: Bárta – Krečman, Kunášek, Šnobl, Pabousek – J. Lukačina, M. Lukačina, Rérych (60. J. Svoboda), Veselý – O. Svoboda, Cibulka (75. Hranický). Tis: Chudoba – Mareš, Miřátský, Kubát, Rosecký – Vacek, J. Benák, Krajíček, Mil. Kozlík (73. Sojka) – P. Benák, Kafka (60. Kučera).