Starší dorostenci se vyhřívají na výborném třetím místě, jejich mladší kolegové se dokonce perou o samotnou špici.

DIVIZE ST. DOROSTU

H. BROD – V.MEZIŘÍČÍ 5:2
Domácí chlapci začali jako v říši snů, od prvního hvizdu  přišpendlili soupeře na jeho polovinu, strojovou kombinací rozvrátili obranné řady a za 155 sekund brankami Prchala a Vopršala vedli 2:0, a to ještě další dálekonosná střela Vopršala jenom olízla levou tyč. Chlapci z Losů byli evidentně lepší v pohybu i kombinačně, ve 20.minutě byl blízko gólu Polívka, ten měl také špatně seřízená mířidla.

Potom Štědrý vypustil kolmici na Vopršala, ten se protáhl mezi obránci, ale na brankové čáře uhasil hrozící požár hostující Voneš.

oravané se vzpamatovali až po půlhodince hry a připravili si čistou gólovku. Nejdříve bravurní zákrok golmana Chalupy v nastalé tlačenici z brakové čáry vykopl stopér  Svoboda.  I druhý poločas zahájil Slovan náporem, který v 51. minutě vyústil třetím gólem Vopršala z penalty na 3:0. Hosté zápas nevzdali, zdobila je bojovnost, v poli srovnali krok a ve 54. minutě gólem na 3:1 vykřesali jiskřičku naděje na případný zvrat. Ten se však nekonal, domácí opět přidali a po hodině hry míč putoval po ose Prchal – Polívka – Vopršal, až nezadržitelný ostrostřelec dokončil hattrick a prakticky již rozhodl na 4:1. Byl však natolik gólově hladový, že předvedl další parádičku. Doslova perlil ve vápně soupeře, ožulil dva bránící hráče a nekompromisně zavěsil na 5:1, hosté potom pofoukali bolístku gólem Štefka na konečných 5:2.
„ Až na zraněného Haláka a nemocného Tuhého jsme po dlouhém čase nastoupili v nejsilnějším složení a na hře to bylo znát. Přehrávali jsme soupeře především po kombinační stránce, svůj střelecký den měl Vopršal, kluci jako tým odvedli opravdu solidní výkon," jen se usmíval vedoucí mužstva Jan Tuhý.
Góly: 1. Prchal, 3. 51., 68. 70. Vopršal, – 55. Ráček, 72. Štefka. Rozhodčí: Beneš bez ŽK. Diváci: 35. Poločas: 2:0. Havlíčkův Brod: Chudoba – Franc, K.Svoboda, Kubát (81. Pleva) Vařejka – Vendl, Prchal, Polívka (85. M. Svoboda), Štědrý (73. Šotola) – Horn (63. Henek), Vopršal.

Alois Svoboda