ŠTOKY – KOSTELEC 3:2
Hosté se ve Štokách předvedli ve velmi dobrém světle. Byli fotbalovějším a bojovnějším týmem a po zásluze šli po čtvrt hodině hry do vedení, to T. Kubáta překonal Kočí. O vyrovnání se postaral Lóži, ale nerozhodný stav vydržel pouze čtyři minuty, hostům vrátil vedení Kavaler. Po přestávce se podařilo Štokům vyrovnat z pokutového kopu, který proměnil opět Lóži. Štěstí se na domácí obrátilo devět minut před koncem, kdy se prosadil střídající Žila a dokonal tak obrat v zápase.
Góly: 31. a 74. Lóži (druhý z PK), 81. Žila – 16. Kočí, 35. Kavaler. Rozhodčí: Kudnik. ŽK: 2:3. Diváci: 50. Poločas: 1:2. Štoky: T. Kubát – Miksa, Kunc, M. Dáňa (84. Gleixner), Stehlík – Kroudra, Havel, Fic, J. Dáňa (60. Žila) – Holík (46. Šprla), Lóži.

TIS – CHOTĚBOŘ B 1:5
Tisu se nepovedl vstup do utkání, naopak tempo hry začala diktovat rezerva Chotěboře, která se do poločasu ujala dvougólového vedení. Po přestávce se Tis snažil s výsledkem něco udělat, ale nebezpečnější v koncovce byli hosté, kteří ještě třikrát byli produktivní. V závěru utkání se podařilo snížit Miloslavu Kozlíkovi.
Góly: 85. Kozlík – 12. Doležal, 56. a 71. Tůma, 34. Janda, 88. Pfeffer. Rozhodčí: Kopřiva. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Poločas: 0:2. Tis: Havel – Kučera (50. Kozlík), Mareš (56. Miřatský), Horn, Rosecký – Blažek (69. Vala), Benák, Vacek, Mišta – Halama, Kafka. Chotěboř B: Dobrovolný – Neuvirt, R. Odvářka, Dočkal, Fiala – Tůma, Pfeffer, Běloušek (86. Málek), Doležal (84. Ledvinka) – Janda (80. Langer), Benák.

LÍPA – ČERNOVICE 6:3
Lípa měla raketový vstup do utkání, kdy po půl hodině hry vedla přesvědčivě 3:0. Ztráta koncentrace domácích hráčů zapříčinila snížení do poločasu na 3:1.

Po přestávce si hosté dali vlastní gól, ale na něj dokázal odpovědět Koler. Na 5:2 zvyšoval 61. minutě Jan Prokš, ale třígólové vedení se nedařilo Lípě udržet, opět snížil Kubů. Až na gól A. Kutvašra už Černovice odpovědět nedokázali a Lípě se tak podařilo vyhrát tenisovým výsledkem.
Góly: 11. Sláma, 30., 35. a 71. A. Kutlvašr, 51. vlastní, 61. J. Prokš – 42. a 63. Kubů, 52. Koler. Rozhodčí: Slíž. ŽK: 0:3. Diváci: 40. Poločas: 3:1. Lípa: Vašák – J. Kutlvašr, M. Prokš, A. Kutlvašr (82. Hepner), Sláma – J. Prokš, Michal fejt, J. Havel (65. Šimek), R. Souček – Marek Fejt (86. L. Havel), Kříž.

LEDEČ N. S. – LUČICE 4:0
Od začátku byla Ledeč aktivnějším týmem a vytvářela si šance. Do vedení se dostala v sedmnácté minutě, kdy se prosadil hrající trenér Martin Turek.

Druhá a uklidňující trefa přišla až v polovině druhého poločasu z kopačky Šotoli. Následně už Lučice odpadla a v závěru se dvakrát prosadil Trpišovský.
„Do druhého gólu to byla z naší strany křeč, hodně šancí pochytal lučický gólman Šimánek," prozradil ledečský trenér Martin Turek.
Góly: 17. Turek, 67. Šotola, 76. a 85. Trpišovský. Rozhodčí: Janovský. ŽK: 1:2. Diváci: 100. Poločas: 1:0. Ledeč: T. Bezděk – P. Pešek, Prchal, J. Pešek, J. Gramer (88. F. Bezděk) – Nepovím, Toula, Šotola, Turek – Kuja (80. Pajer), Trpišovský. Lučice: Šimánek – Kreuj, Pecha, Krupička, Lančarič (20. Jiráček) – Culka, Herman. Sůva, Nedoma (58. Pavlík) – Dont, Blažek.

KOŠETICE – MÍROVKA 3:1
Na závěr sezony se hrál oboustranně výborný fotbal, který sledovalo 120 diváků. Košetice měly v první půli několik dobrých gólových příležitostí, které ale neproměnily. Vedení se ujali hosté ve 22. minutě gólem Vrby.

Do poločasu přece jen srovnal Vejsada, který z penalty potrestal faul na Bystričana. Po přestávce začala Mírovka náporem, domácí ale pozorně bránili a z brejků rozhodli brankami Papeže a Kubů.
Góly: 40. A. Vejsada (PK), 50. Papež, 67. Kubů – 22. Vrba. Rozhodčí: J. Kůrka. ŽK: 3:3. Diváci: 120. Poločas: 1:1 Mírovka: Berky – Semelka, Martínek, Dvořák, Vrba, Netopilík, Němec (65. Freudenreich), Mejstřík, Šimon, Lacina, Semrád (77. Heřmánek).