Domácího prostředí využil Tis, který v derby zápase porazil Štoky zásluhou střídajících hráčů 2:0.

CHOTĚBOŘ B – LEDEČ N. S. 1:3
Ledeč se mohla hned v úvodu utkání dostat do vedení, ale chybu Dvořáka využít nedokázala. Až ve 20. minutě se prosadil hostující Trpišovský, a o třináct minut později zvyšoval Nepovím na 0:2 krásnou střelou ze čtyřiceti metrů do šibenice.

Do poločasu zápas zdramatizoval z trestného kopu Čapek, ale favorizující Ledeč v závěru utkání potvrdila tři body, když se trefil Šotola.
Góly: 39. Čapek – 20. Trpišovský, 33. Nepovím, 87. Šotola. Rozhodčí: Bouda. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas: 1:2. Chotěboř B: Chalupa – Málek, Čapek, Dočkal, Neuvirt – Tůma, Dvořák, Běloušek, Ledvinka – Krédl (20. Pelikán, 70. Kroutil), Kohout (17. Doležal). Ledeč: Bezděk – J. Pešek, P. Pešek, Prchal, Svoboda – Šotola, Nepovím, Toula, J. Gramer – Voplakal (70. Turek), Trpišovský.

TIS – ŠTOKY 2:0
V Tisu se příliš kvalitní zápas neodehrál. Obrany v něm dominovaly před útoky. Přesto do vedení mohli jít hosté, ale Lóži neproměnil pokutový kop a následně ho vychytal Havel.

Na druhé straně spálil šanci Miřátský. Šťastnou ruku při střídání měl domácí trenér Miloslav Kozlík, který poslal na hřiště Vacka a sedmnáctiletého Novotného, kteří mu rozhodli utkání.
Góly: 65. Vacek, 87. Novotný. Rozhodčí: Krymová. ŽK: 2:2. Diváci: 60. Poločas: 0:0. Tis: Havel – Miřátský (63. Novotný), R. Blažek, Mišta, Bárta (46. Vacek) – Vala, Zezulek, Krajíček (74. Mareš), Benák – Kozlík, L. Blažek. Štoky: T. Kubát – Miksa, Kunc, M. Dáňa, Stehlík – J. Kubát, A. Dáňa, Šprla (46. J. Dáňa), Holík – Žila, Lóži.

LUČICE – H. CEREKEV 2:1
Začátek utkání byl velice nervozní, a to z obou stran. Ve 13. minutě se hostující Suchý trefil nádherně do šibenice. Domácí zvýšili obrátky až v posledních patnácti minutách prvního poločasu. Odměnou jim byl vyrovnávací gól z kopačky Teplana. Po přestávce se hrál oboustranně neurovnaný fotbal, který nakonec rozhodl v 75. minutě Provazník. Domácí tak získali důležité tři body.
Góly: 41. Teplan, 75. Provazník – 13. Suchý. Rozhodčí: Ryšánek. ŽK: 2:2. ČK: 0:1 (58. Kuba). Diváci: 100. Poločas: 1:1. Lučice: Šimánek – Mazuch, Pecha, Nechvátal, Pavlík (85. Doležal) – Krupička, Nedoma, Provazník, Jonáš – Blažek (80. P. Lančarič), Teplan.

MÍROVKA – ČERNOVICE 2:0
Ve 4. minutě se k zakončení dostal Rásl, který obstřelil gólmana a jím vyražený balon dorazil Semelka. Za nedlouho si oba hráči situaci zopakovali. Tentokrát Rásl centroval a Semelka hlavou zvyšoval na 2:0. Hosté se k šanci dostali až ve 34. minutě, ale branku netrefili. Poté spálil šanci Lacina, který hlavou netrefil odkrytou branku. V 67. minutě se hostům povedla brejková situace, ale finální zakončení bylo špatné. V 89. minutě mohl domácí Bradáč zvýšit na 3:0, ale ani jemu se branka trefit nepodařila.
Góly: 4. a 12. Semelka. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 0:3. Diváci: 90. Poločas: 2:0. Mírovka: Beděra – Martínek, Dvořák, Vrba, Netopilík – Němec (87. Šimon), Mejstřík, Semelka, Freudenreich – Lacina, Rásl (70. Bradáč).

KOSTELEC – LÍPA 0:0
Ve slušně hraném utkání bez karet byly oba celky oslabeny o několik hráčů základu, ale mírnou převahu měli domácí hráči. Na malém vápně se zjevil Adam Procházka, ale obránce jeho pokus skluzem vytěsnil mimo tři tyče. Hlavou to zkoušel Gavaller, ovšem ani jeho hlavička nemířila do černého. Lípa vsázela na brejky, ze kterých ale také nic nevytěžila.

Po změně stran se obraz hry moc nezměnil. Kostelečtí se sice více tlačili před branku hostů, měli k dispozici několik standardek, a po nich i nebezpečných závarů, ale ani to vítěznou branku nepřineslo. A když Lípa také nedokázala žádný z rychlých výpadů přetavit v gól, zrodila se zasloužená dělba bodů.
Rozhodčí: Krejčí. Bez ŽK. Diváci: 70. Lípa: Vašák – Fejt, Krpálek, Havel, Souček – J. Prokš, M. Prokš, Kříž, Fejt – Bouda, Šimek.