Brodskému béčku se podařilo doma otočit vývoj zápasu proti Lukám nad Jihlavou. Pohled se oklepal z vysoké porážky z minulého týdne, když zvítězil nad Pelhřimovem B 4:2.

H. BROD B – LUKA N. J. 2:1

V pohledném utkání se první šance zrodila ve 13. minutě, kdy Fialka pěknou střelou minul hostující branku. O deset minut později našel Fialka po trestném kopu ve vápně Zimpricha, ten branku přestřelil. Do šancí se dostali i hosté. Jejich první šanci vykopl z brankové čára Halamka, Flesara vychytal Soukal.

Ve 35. minutě podnikli hosté rychlý brejk, který zakončil gólově Hrdlička – 0:1.

Po přestávce se podařilo vyrovnat Báčovi. Potom předvedl pěknou kolmici Hübner na Roseckého, jeho střelu obránci zblokovali k volnému Sovovi, a ten propálil Čermáka – 2:1. V závěru se ještě vyznamenal Soukal po trestném kopu Tomana.

Góly: 56. Báča, 67. Sůva – 35. Hrdlička. Rozhodčí: Šrámek. ŽK: 2:0. Diváci: 120. Poločas: 0:1. H. Brod B: Soukal – Udržal, Halamka, Hron (89. Kučírek), Molák – Sůva, Hübner, Kuchta (50. Jagoš), Fialka (46. Rosecký) – Báča, Zimprich (84. Zeman).

SPEŘICE – LEŠTINA 3:2

V utkání, v němž se více bojovalo, než hrálo, jako první udeřili hosté. Krásnou střelou po břevno se prosadil Firejt. Domácí se snažili, ale nic se jim nedařilo, hlavně záloha neměla svůj den. Když už se obě mužstva připravovala na odchod do šaten, napřáhl Štěpán a vyrovnal.

Ve druhém poločase domácí znovu zkraje zaváhali a Aubrecht po rohu vrátil Leštině vedení. Ta se však dlouho z náskoku neradovala, v 55. minutě zařídil vyrovnání Alenka. Pak po druhé žluté musel ze hřiště Bráník a pro hosty přišel trest. V samém závěru neudržel míč brankář Koudelka a Tůma rozhodl.

Góly: 45. Štěpán, 55. Alenka, 90. Tůma – 18. Forejt, 47. Aubrecht. Rozhodčí: Tomášek. ŽK: 4:3. ČK: 0:1 (65. Bráník). Diváci: 100. Poločas: 1:1. Leština: Koudelka – Aubrecht, J. Proněk, Bráník, Čáslavský (70. Prášek), Forejt, Drbal (87. M. Proněk), Karel, Klaus, Piskač, Mišovic.

POHLED – PELHŘIMOV B 4:2

Už ve druhé minutě utkání se hosté po rohovém kopu dostali do vedení. Po necelé půlhodině potrestal chybu pelhřimovského gólmana Zabloudila Polák, který vyrovnal na 1:1. Ten samí hráč hned po příchodu z kabin poslal domácí do vedení.

V 64. minutě byl ve velkém čtverci faulován Klement, k pokutovému kopu se postavil Eis a bylo to 3:1. O sedm minut později kopali hosté další rohový kop, ze kterého se prosadil Hrnčíř. Konečnou podobu výsledku dal střídající Moučka, ten upravil na 4:2.

Góly: 28. a 46. Polák, 64. Eis (PK), 84. Moučka – 2. Ryšavý, 71. Hrnčíř. Rozhodčí: Rosický. ŽK: 2:5. Diváci: 80. Poločas: 1:1. Pohled: Vašíček – Pospíchal, Eis, L. Sobotka (85. P. Siebenbürger), M. Sobotka – Mach, Slanař (83. Moučka), Klement, Doležal (65. Freundenreich) – Šnobl, Polák.

TŘEŠŤ – ŠTOKY 0:0

V úvodu se hosté snažili hrát jednoduše a nakopávanými míči před branku dělali domácím problémy, ovšem do vyložené šance se nepropracovali.

Třešť se rozjížděla pomalu a až od 20. minuty si vypracovala mírnou převahu, která sice vedla k pár rychlým křídelním akcím, ale brankář Kubát žádnou nepříjemnou situaci řešit nemusel.

Ve druhé půlce přidala Třešť na aktivitě a hrálo se převážně na hostující půlce. Jenže když už dokázali domácí překonat obranný val Štoků, nedokázali vyřešit finální fázi akce. Nejblíže ke gólu měl Trnka, který orazítkoval břevno. Ve slibné pozici se objevil i Procházka, ale ze záklonu přestřelil, a tak se body rozdělily.

Rozhodčí: Sochor. ŽK: 1:3. Diváci: 60. Štoky: T. Kubát – Kubík, Kunc, M. Dáňa, Stehlík – J. Kubát, Havel, A. Dáňa, J. Dáňa – Holík (83. Šprla), Lóži (90. Fic).

KAMENICE N. L. – VĚŽNICE 3:1

V prvním poločase to na vítězství Slovanu nevypadalo, jeho hráčům se nedařilo. Hosté svůj tlak gólově vyjádřili ve 36. minutě, kdy Votápka překonal Chalupník. Do kabin se šlo ale za nerozhodného stavu, zařídil to hlavičkující Šuranský.

Po přestávce se Kamenice zlepšila a projevilo se to i na skóre. Pohlednou kombinační akci přetavil v gól Míka a v 84. minutě pečetil vítězství domácích po chybě obrany Věžnice M. Strašík.

Góly: 44. Šuranský, 74. Míka, 84. M. Strašík – 36. Chalupník. Rozhodčí: Beseda. ŽK: 3:2. Diváci: 80. Poločas: 1:1. Věžnice: Drahoš – Milan Chalupník (61. Smutný), Prokeš, Havlíček, Fikejz, Mottl, Kölbl, Šimoníček (80. Staněk), Marek Chalupník, Šejstal, Petrlíček.