ŠTOKY – CHOTĚBOŘ B 2:1

Okresní derby v I. B třídě začalo lépe pro rezervu Chotěboře. Ta se ve Štokách ujala vedení v sedmé minutě zásluhou Jandy. Tento stav svěřenci Jiřího Turka drželi až do konce poločasu. Po přestávce převzali iniciativu na své kopačky domácí a v 55. minutě vyrovnal Michal Dáňa. Druhý gól Štoků na sebe nenechal dlouho čekat. V 62. minutě se trefil ostrostřelec Lóži, který tak zajistil svému týmu tři body.
Góly: 55. M. Dáňa, 62. Lóži – 7. Janda. Rozhodčí: Ryšánek. ŽK: 1:2. Diváci: 75. Poločas: 0:1. Štoky: Exner – Miksa, Kunc, M. Dáňa, Stehlík – T. Kubát, A. Dáňa, Gleixner, Šprla – Holík (71. Fic), Lóži (88. Vodička). Chotěboř B: Chalupa – Šimon, Čapek, Málek, Tůma (85. Ledvinka) – Kohout, Běloušek, Chlad (52. Turek), Novák – Janda, Fiala.

HUMPOLEC B – HERÁLEC HB 0:0

Herálec přijel s cílem získat bod, což se mu po takticky vyspělém výkonu podařilo. Tým kolem zkušených Hraly, Pátka a Paclíka vsadil na zahuštěnou obranu, jen občas vyrážel do brejků. Humpolec se snažil útočit, ale v prvním poločase se dostal jen do několika pološancí. „Po přestávce naše převaha vzrostla, ale nedokázali jsme se střelecky prosadit. V zápase jednoznačně získal Herálec, my jsme dva body ztratili," uvedl trenér domácích Imrich Brdečka. Z humpoleckého tábora měl nejblíže ke vstřelení rozhodující branky Žatečka, ale ze tří metrů netrefil poloodkrytou branku.
Rozhodčí: Kuchyňa. ŽK: 1:3. Diváci: 120. Herálec: Žáček – Med, Hrala, Paclík (46. Ulrich), L. Stojan, J. Stojan, Pátek, Kohout, Vašák (81. Dobrovič), Filipský, Buben.

PACOV B – LÍPA 1:3

Domácí nezachytili úvod zápasu, kupili chyby a brzy bylo rozhodnuto. Ve 13. minutě po rohu nedokázali uklidit míč do bezpečí a Fejt otevřel skóre, na 0:2 vzápětí zvýšil z penalty Kříž. Lípa se ocitla na koni a po akci středem hřiště dokončil bleskový mat třetím gólem Kutlvašr. Co bylo pak platné, že Pacov hrál, když nedokázal dávat góly. Jeho převahu ještě umocnilo vyloučení Roseckého, ale zmar střelců podtrhl neproměněním penalty Gavrecký. Teprve v samém závěru uklidil míč do sítě střídající Vítámvás, jenže to už se jednalo jen o zmírnění výše porážky.
Góly: 81. Vítámvás – 13. Fejt, 15. Kříž (PK), 22. Kutlvašr. Rozhodčí: Petrlík. ŽK: 2:5. ČK: 0:1 (54. Rosecký). Diváci: 80. Poločas: 0:3. Lípa: Pešák – Prokš, Fejt, Souček, Šimek, Kutlvašr (90. Heppner), Kříž, Havel, Špiňar, Rosecký, Miklis (71. Böhm).

MÍROVKA – KOŠETICE 2:0

Do Mírovky přijel velmi kvalitní soupeř, který se dostal do první šance ve 3. minutě Tržilem, ale ten v blízkosti branku přestřelil. Zbytek poločasu se odehrál na půlce Košetic, ale bez gólového efektu. Převaha domácích pokračovala i po přestávce, tlak vyvrcholil v 55. minutě, kdy se trefil Netopilík. To soupeře nabudilo a snažili se o vyrovnání. Jejich snahu utnul sedm minut před koncem Jan Kaplan, který rozhodl o výsledku.
Góly: 55. Netopilík, 83. Kaplan. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 2:2. Diváci: 90. Poločas: 0:0. Mírovka: Beděra – Martínek, Zacha, Rásl, D. Dvořák – Lacina, Netopilík, Šimon (88. Hejl), Němec (90. Semelka) – Kaplan, Valášek (65. Freundenreich).

ČERNÍČ – TIS 2:3

Domácí začali děsivě a první půlhodinku ovládli hráči Tisu. Těm se povedlo po chybné rozehrávce ve středu hřiště podniknout úspěšný brejk, na jehož konci stál neomylný Novotný. Na 2:0 pro hosty zvýšil Miřátský, který se dostal za obranu, obešel Nováka a pohodlně zavěsil. Po dalších třech minutách se dostala Černíč zpět do hry, když proměnil pokutový kop Lovětínský. Ještě více oživili domácí bodové naděje na začátku druhé půlky. Přetažený roh Nováka uklidil hlavou na zadní tyči do sítě Brom. Utkání rozhodl čtyři minuty před konce Miřátský, který strhlo vedení na stranu Tisu.
Góly: 34. Lovětínský (PK), 56. Brom – 22. J. Novotný ml., 31. a 86. Miřátský. Rozhodčí: Krejčí. ŽK: 3:3. Diváci: 71. Poločas 1:2. Tis: Havel – Mišta, Bárta, Vacek, Benák – Kafka, Rosecký, Zezulek, Miřátský – J. Novotný, J. Novotný ml.