TIS – CHOTĚBOŘ B 3:1

Hrálo se vyrovnané utkání. Tis byl o malinko lepší v prvním poločase, hosté ve druhém. Kromě gólu si hosté další větší šance nevytvořili. To domácí byli produktivnější. Už v prvním poločase se ujali zásluhou Miřátského vedení 2:0, a hned po příchodu z kabin dal uklidňující pojistku hrající kapitán Miloslav Kozlík.
Góly: 22. a 35. Miřátský, 47. M. Kozlík – 57. Pospíšil. Rozhodčí: Nenadál. ŽK: 1:2. Diváci: 60. Poločas: 2:0. Tis: Havel – Benák, Mišta, Bárta, Mareš – Vacek, M. Kozlík, Zezulák, Miřátský (56. P. Sojka) – J. Novotný st. (67. Kafka), J. Novotný ml. (75. Šiška). Chotěboř B: Dobrovolný – Šimon, Dočkal, Tůma, Ledvinka – Pospíšil, Krédl (46. Šimoňák), Běloušek, Kohout (59. Turek) – Novák, Janda.

ČERNÍČ – HERÁLEC HB 2:0

Hosté dali rychlý gól, ale zastavil je zvednutý praporek pomezního. Po chvíli se radovali i domácí, a to už byla regulérní branka. Krásný pas za obranu od Lovětínského sebral před vyběhnuvším gólmanem Pavel Novák a střelou do prázdné branky otevřel skóre. Černíč byla do 25. minuty pánem na hřišti, ale pak se karta otočila a začal hrát soupeř, který měl dvě velké příležitosti, kdy mohl srovnat. Jednou se za Novákem rozkmitala branková konstrukce, gól však nepřišel.

Do druhé půlky už Herálec nevstoupil tak aktivně a po chvíli inkasoval podruhé. Lacina dobře atakoval beka s gólmanem, po špatném odkopu se k míči dostal Lovětínský, který udělal kličku bezmocnému Žáčkovi a zvýšil na 2:0. V závěru ještě mohli domácí přidat třetí pojistku, ale v koncovce se jim nedařilo. Změnu skóre nepřineslo ani pár brejků hostů.
Góly: 8. P. Novák, 52. Lovětínský. Rozhodčí: Kopřiva. ŽK: 0:1. ČK: 0:1 (81. Buben). Diváci: 60. Poločas 1:0. Herálec HB: Žáček – Ulrich (63. Dobrovič), Paclík, L. Stojan, Hrala – Pátek, Kohout (78. Komůrka), Král, Filipský – Buben, J. Stojan (69. Filínský).

MÍROVKA – ČERNOVICE 8:0

Po počátečním oťukáváni se Mírovka dostala do vedení Lacinou, kterému „namazal" hostující obránce. Na druhé straně se vyznamenal při šanci hostů Beděra. Ve 32. poločase předvedli domácí nejhezčí akci zápasu, na jejímž konci byl Valášek. Po přestávce se hattrickem blýskl Kaplan, střeleckou kanonádu ukončili v závěru střídající Němec a Bradáč.
Góly: 21. Lacina, 54., 58. a 74. Kaplan, 32. a 55. Valášek, 79. Němec, 90. Bradáč. Rozhodčí: Pavlas. ŽK: 1:0. Diváci: 85. Poločas: 2:0. Mírovka: Beděra – Martínek, Zacha, Šimon, Dvořák – Semelka (58. Němec), Netopilík, Freundenreich (62. Hejl), Lacina – Valášek (76. Bradáč), Kaplan.

ŠTOKY – KOŠETICE 1:1

V prvním poločase domácí nastřelili dvě břevna. V 19. minutě se hosté ujali vedení, gólem Tržila. Košetice byly do přestávky lepším týmem.

Štoky se spoléhaly na obranu a vyrážely do protiútoku. Po přestávce byl faul na A. Dáňu a pokutovým kopem vyrovnal Jaromír Kubát.
Oba týmy si dokonce zápasu vytvořily po dvou šancích. V závěru se ještě strhla strkanice, která skončila dvojím vyloučením.
Góly: J. Kubát (PK) – 19. Tržil. Rozhodčí: Krejčí: ŽK: 0:7. ČK: 1:1 (90. J. Kubát – Kadlec). Diváci: 105. Poločas: 0:1. Štoky: Exner – Miksa, Kunc, Stehlík, J. Kubát – Havel, A. Dáňa, Fic, Gleixner – Holík, Lóži.

NOVÝ RYCHNOV – LÍPA 1:2

Se silným větrem si lépe poradili hosté, byli lepší na míči a zaslouženě v poločase vedli. V 11. minutě využil chybu obrany Miklis a nedal Císařovi šanci. Vyrovnat mohl Hájek, který postupoval sám na brankáře, jenže trefil břevno. Ve 38. minutě oslabil hosty vyloučený Starý, domácím to však moc nepomohlo. Naopak přes dva hráče přešel Souček a upravil na 0:2.

přestávce měl Nový Rychnov tlak. V 73. minutě snížil z penalty Mugrauer a vyrovnání bylo ve vzduchu. Jenže V. Mareš v dobré střelecké příležitosti mířil vedle branky, změnu skóre nepřinesla ani velká skrumáž před brankou Lípy tři minuty před koncem.
Góly: 73. Mugrauer (PK) – 11. Miklis, 43. Souček. Rozhodčí: Krymová. ŽK: 5:3. ČK: 0:1 (38. Starý). Diváci: 80. Poločas: 0:2. Lípa: Vašák – Šimek, Kutlvašr, Prokš, R. Souček, Fejt (78. Krpálek), Špiňar, Kříž, Rosecký (83. Havel), Starý, Miklis.