Pro letošní ročník jsme pro všechny její účastníky připravili, a to díky našim partnerům a sponzorům, celou řadu zajímavých cen.

A jak lze tipovat?

Děje se tak prostřednictvím originálních kuponů, které najdete na stránkách Havlíčkobrodského deníku (pondělí, úterý, středa, čtvrtek). Tikety je nutné doručit osobně či poštou, a to vždy nejpozději do pátečních 14. hodin do redakce (Dolní 3107). Soutěžit lze rovněž prostřednictvím internetové adresy www.denik.cz nebo www.tipliga.cz, tam však až od druhého kola.

Každý nový tipující ale musí nejprve vyplnit tištěný kupon. To je nutné z důvodu registrace do systému. Tipování pomocí sms není možné, z důvodu malého zájmu soutěžících bylo zrušeno.

Do kolonky heslo vyplňte jakoukoliv čtyřmístnou číselnou kombinaci, která bude později sloužit jako vaše identifikace při internetovém hlasování.

Jednička znamená výhru domácích, nula remízu, dvojka vítězství hostů. Dvojtipy či trojtipy jsou nepřípustné. Za každý správný tip se přičítají dva body, za chybný či nevyplněný řádek se bodík odebírá.

Pokud se utkání neuskuteční z důvodu nezpůsobilého terénu nebo bude z nějakého důvodu odloženo, zápas nebude hodnocen.

Hrát lze vždy pouze s jedním kuponem, neboť každý účastník dostane přiděleno vlastní identifikační číslo, které se dozví ze středeční výsledkové listiny po prvním kole.

Při bodové rovnosti v rámci dílčích kol rozhoduje bilance SUPERTREFY, což je váš tip na počet branek, které předpokládáte, že padnou v zápasech uvedených na kuponu. Dalším pomocným kritériem je celkový zisk bodů v průběžném pořadí.

Soutěžit mohou muži, ženy i celé rodiny, s výjimkou zaměstnanců vydavatelství Vltava-Labe-Press.