LÍPA – BUDÍKOV 4:0

Domácím opět vyšel první poločas. Do vedení je poslal v 19. minutě Heppner. Za stavu 1:0 podržel Lípu gólman Pešák, který podruhé v řadě chytil pokutový kop. To domácí ještě více nakoplo a druhý gól přidal Sláma. Ještě do poločasu přidal svou druhou trefu Heppner.
Po přestávce se nechal vyloučit Michal Fejt, přesto se domácí ještě v závěru prosadili zásluhou Součka. „První poločasy nám vycházejí, protože je hrajeme v jedenácti, naší módou teď je, že dohráváme v deseti," řekl lipský trenér Zdeněk Jungvirt.
Góly: 19. a 35. Heppner, 33. Sláma, 89. Souček. Rozhodčí: Kopřiva. ŽK: 2:2. ČK: 1:0 (74. Michal Fejt). Diváci: 60. Poločas: 3:0. Lípa: Pešák – Šrámek, Prokš, Michal Fejt, Vašák – Souček (90. A. Kutlvašr), Kříž, Sláma, Havel (89. Breda) – J. Kutlvašr, Heppner (86. Koláček).

CHOTĚBOŘ B – N. RYCHNOV 4:0

V prvních dvaceti minutách byl Nový Rychnov lepším týmem, ale potom míč zatáhl Tůma a Kohout otevřel skóre zápasu – 1:0. Po přestávce hosté faulovaly ve vápně a Novák se z pokutového kopu nemýlil. Domácím gólově patři ještě závěr zápasu, kdy se prosadil Fiala a Doležal. „Druhý poločas byl plně v naší režii," pochvaloval se trenér chotěbořské rezervy Jiří Turek.
Góly: 16. Kohout, 56. Novák (PK), 79. Fiala, 82. Doležal. Rozhodčí: Kolář. ŽK: 2:2. Diváci: 50. Poločas: 1:0. Chotěboř B: Buršík – Ledvinka, Čapek, Málek, Fiala – Kohout (63. Turek), Ondráček, Běloušek, Tůma – Novák, Janda (71. Doležal).

TIS – HUMPOLEC B 5:5

V Tisu byl k vidění divoký zápas. Domácí už vedli 3:0, ale během třinácti minut prohrával 3:5. Nakonec si soupeři body rozdělili. „Sedmdesát minut jsme měli zápas ve svých rukou, ale na dvacet minut jsme vypadli ze hry a soupeř dal rychlých pět gólů. Mrzí mě nejvíce, že jsme nepohlídali dvě standardní situace. Zaslouženě jsme získali bod a musím nakonec všechny pochválit za to, že jsme to nezabalili," řekl trenér Tisu Miloslav Kozlík.
Góly: 22. a 26. Novotný, 55. Kafka, 79. P. Sojka, 85. Zezulák – 63., 66. a 68. Paťha, 74. Fikar, 76. Žatečka. Rozhodčí: Pavlas. ŽK: 1:3. ČK: 0:1 (86. Fikar). Diváci: 45. Poločas: 2:0. Tis: Havel – Mišta, Bárta, Vacek, Sládek (76. Šiška) – Rosecký, Zezulák, Kozlík, P. Sojka – Novotný (62. Radil), T. Kozlík (46. Kafka).

HERÁLEC – ŠTOKY 0:0

Nervózní utkání nakonec nemělo vítěze. První poločas byl vcelku vyrovnaný. Své šance za Herálec zahodili Pátek, který mířil hlavou vedle, a také ho napodobil Vašák. Domácí ale také měli na mále, ale zachránil je Žáček. V poslední minutě se domácí branky dočkali, ale gól jim nebyl uznán pro údajný ofsajd. Po změně stran nehráli domácí podle svých představ, tlak si vytvořili až ke konci zápasu. Ale Buben se neprosadil, když už se Herálečtí trefili, tak je opět zastavil praporek pomezního rozhodčího.
Rozhodčí: Slíž. ŽK: 4:3. Diváci: 100. Herálec: Žáček – Med, Hrala, Paclík, L. Stojan – J. Stojan, Pátek, Kohout (63. Ulrich), Král – V. Vašák, Buben. Štoky: Exner – Miksa, Stehlík, Kubát (76. M. Dáňa), Havel – A. Dáňa, Gleixner (46. Kunc), Šprla, Holík – Žila, Lóži.

KOSTELEC – MÍROVKA 1:2

Kostelec se na zápas s prvním týmem tabulky těšil, ale začal ho bídně, protože hned v úvodní minutě inkasoval po standardní situaci a zakončení Netopilíka. To ale na aktivitě domácích neubralo. K vidění bylo několik vyložených šancí před brankou Bradáče, ten ovšem odolal. Vyrovnání přišlo až po změně stran a penaltovém zákroku na Adama Procházku. Z bílé značky se Bartejs nemýlil. Kostelec Hrál ofenzivě a cpal se před branku Mírovky. Jenže kýžený obrat se nekonal. Naopak. Hosté si z jednoho ojedinělého brejku vzali vedení zpět, a to také udrželi. „Byl to asi náš nejlepší zápas. Kluci to odmakali, odjezdili, ale štěstíčko se od nás odvrátilo. Až na výsledek jim nemám co vytknout," doplňuje trenér Kostelce Josef Láznička.
Góly: 56. Bartejs (PK) – 1. Netopilík, 60. Kaplan. Rozhodčí: Podoba. ŽK: 2:3. Diváci: 80. Poločas 0:1. Mírovka: Bradáč – Rásl (17. Semelka), Šimon, Zacha, Netopilík – Hejl, Lacina, Freundenreich, Němec – Kaplan, Velfl (88. Dvořák).