Domácím nevyšel vstup do utkání. Ve čtvrté minutě utekl obraně Štoků Kaplan, který poslal míč podél gólmana Exnera a s dorážkou si poradil Bradáč.

Do konce prvního poločasu byli sice domácí nebezpeční, ale buď je vychytal Beděra, nebo stříleli hodně nepřesně. Gólman Mírovky se blýskl především chycením pokutového kopu, který zahrával Žila, i s následnou dorážkou. „Penalta nebyla kopnutá ani dobře, ani špatně. Pro mě to bylo v ideální výšce a dorážka už byla o štěstí," vyjádřil se k zákroku gólman Mírovky Jan Beděra.

Po přestávce domácí nastřelili tyčku a hned z protiútoku je potrestal Lacina. Potom se ještě vyznamenal Beděra při trestném kopu domácích, ale fotbalovou lahůdku na druhé straně předvedl Semelka, který se trefil ze třiceti metrů „angličanem".

Mírovka potřetí v řadě dohrávala zápas v deseti, když se nechal vyloučit stoper Rázl. „Měli jsme od začátku územní převahu, ale soupeř z brejku vstřelil šťastný gól, kdy jsme my následně nedokázali proměnit penaltu a zahodili ještě asi jiných 5 akcí. Druhý poločas jsme po další převaze nastřelili asi tři tyče, zato soupeř svou šanci znovu dokázal zužitkovat. Dnes se nám vůbec nedařilo v zakončení," řekl vedoucí štockého týmu Tomáš Kubát.

Výhrou si Mírovka zajistila přezimování na druhém postupovém místě. „Musíme přes zimu udržet kádr a zranění hráči aby se dali dohromady. Potom vidím postup do I. A třídy jako hodně reálný. Každopádně se o něj popereme," přiznal Beděra.