Naopak se stále hledá Pohled, který na svém hřišti přenechal body Košeticím.

H. BOROVÁ – SPEŘICE 0:1

V úmorném vedru se hrál v Borové oboustranně nezáživný zápas s minimem šancí, ve kterém byli přeci jen o něco lepší hosté. Domácí brankář Veselý se v prvním poločase vytáhl proti střele Pohana. Ještě do půlky pak přišlo rozhodnutí. Borovský Kučera zbytečně fauloval ve vápně a hostující Sadský penaltu proměnil. I ve druhém poločase na hřišti pokračovala vyrovnaná fotbalová nuda. Z ní vybočily pouze dva brejky hostí, které ale domácí brankář kryl. Borová se nedokázala prosadit z několika standardních situací a centrů a tak si nakonec body odvezli hosté.
Góly: 43. Sadský (PK). Rozhodčí: Petrlík. ŽK: 2:1. Diváci: 90. Poločas: 0:1. H. Borová: Pavel Veselý – K. Šmíd (40. A. Frühbauer), Janáček (78. Cacek), A. Chlubna, Pecha – J. Chlubna, Kučera, Antl (69. Novotný), Z. Frühbauer – Petr Veselý, Rakušan.

POHLED – KOŠETICE 1:4

Pohledští fotbalisté chtěli proti favoritovi překvapit a v prvním poločase se jim to dařilo. Nejdříve táhlou střelu Freudenreicha chytil Jíša, ale na střelu Drlíka ze třinácté minuty už nedosáhl. Hostům se podařilo vyrovnat až těsně před přestávkou, kdy se po trestném kopu hlavou prosadil Skořepa. Po přestávce musel pro zranění střídat Michal Sobotka, což se na hře domácích podepsalo a postupně odcházeli i po fyzické stránce. Toho hosté dokázali využít a třemi góly rozhodli o svém vítězství.
Góly: 13. Drlík – 42. Skořepa, 67. A. Vejsada (PK), 74. Hanousek, 88. V. Vlk st. Rozhodčí: Hanzl. ŽK: 1:1. Diváci: 80. Poločas: 1:1. Pohled: Růžička – L. Sobotka, Pospíchal, M. Sobotka (54. Klement – 80. Kutlvašr), Siebenbürger – Gruber, Šnobl, Drlík, Freudenreich, Rérych – Moučka.

LEŠTINA – KAMENICE N. L. 2:1

V úmorném vedru se ani jednomu týmu příliš nedařila kombinace. Do vedení mohli jít hosté, ale jejich střela se odrazila od tyčky ven z branky. Balonu se zmocnili domácí a následný protiútok přetavil ve vedoucí branku Mišovic. Druhý zlomový moment pro Leštinu přišel minutu před poločasem, kdy se po dlouhém autu nejlépe ve skrumáži zorientoval Mišovic a navýšil vedení domácích. Po změně stran byli čtvrt hodinky lepší domácí, ale po zbytek zápasu byli pod tlakem hostů. Ovšem ti stihli jen snížit.
Góly: 30. a 44. Mišovic – 57. Houser. Rozhodčí: Rygl. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 2:0. Leština: Novotný – T. Aubrecht (71. Staněk), Prchal, Karel, Pajer – Forejt, Piskač, Císař, L. Aubrecht (89. Havel) – Štros, Mišovic.

SVĚTLÁ N. S. – DOBRONÍN 2:0

Světlé se vstup do utkání vydařil. V prvním poločase byla lepším celkem. A zaslouženě šla do vedení. Pěknou kombinační akci započal Vodička a ta pokračovala dál přes Rezka na Nováka a ten ji zakončil vedoucí brankou. Domácí stále soupeře tlačili a ten hrozil z nebezpečných brejků, které pochytal Adamec nebo je zabrzdila světelská obrana. Jenže po změně stran už domácím vázla kombinace a ti měli co dělat, aby neinkasovali. V 75. minutě kopala Světlá penaltu, ale Adamec ji poslal do břevna. Převahu proti deseti domácí zužitkovali až v 92. minutě, kdy se podruhé v utkání trefil Novák.
Góly: 12. a 92. Novák. Rozhodčí: Šťastný. ŽK: 2:2. ČK: 0:1 (75. Macek). Diváci: 150. Poločas: 1:0. Světlá n. S.: Adamec – Karel (82. Valenta), Muzikář (86. Hradecký), Pohnětal, Filipský – Rezek, Vodička, Náděje, Novák – Petrus, Křikava.

CHOTĚBOŘ B – BEDŘICHOV 3:1

Domácí tým začal lépe a do pohody se dostal v 17. minutě, když se trefil hlavou Moravec. Gól odstartoval dobrou herní pasáž nováčka soutěže a druhou trefu přidal už po šesti minutách Neuvirt, jenž se prosadil krásnou střelou z dálky. Po občerstvení se hra vyrovnala, a to pokračovalo i po přestávce. Bedřichov se dočkal kontaktní branky díky Lacinovi, ale šanci na bodový zisk mu zhatila 70. minuta, kdy rozhodl z penalty Dvořák.
Góly: 17. Moravec, 23. Neuvirt, 70. Dvořák (PK) – 53. Lacina. Rozhodčí: Bártová, ŽK: 2:1. Diváci: 75. Poločas: 2:0. Chotěboř B: Vykoukal – Neuvirt, Čapek, Moravec, Tůma – Turek, Dvořák, Janda, Pfeffer (85. Marek Somerauer) – Pospíšil, Novák (56. Krédl).

SLAVOJ POLNÁ B – H. BROD B 1:0

Lépe začala polenská rezerva, ale Jelínek minul brodskou svatyni. Po chvíli Jaroš přelobobal gólmana Beránka, ale padající míč stačil ještě z čáry odkopnout hostující bek. Po čtvrtině hry se osmělili i hosté, ale Teplanovo sólo skončilo na připraveném Vavrouškovi. Po půlhodině měl gólovku na hlavě brodský Peřina, leč po rohu minul. Po přestávce mohli po kombinaci Holub, Jelínek, Diviak a střílející Jaroš polenští skoro slavit, ale střela svištěla těsně nad. Po této šanci převzali iniciativu hosté a zvlášť Teplan zle zatápěl. Po jeho vybídnutí mohl skórovat Bača, ale minul. Za chvíli si Teplan vylámal zuby na Vavrouškovi, který zlikvidoval i krásnou střelu Horna. Polenští zuby nehty ubránili jednogólový náskok a mohli slavit tři body.
Góly: 45.(+1) Jelínek. Rozhodčí: Krondráf. ŽK: 3:1. ČK: 1:0 (89. Jelínek). Diváci: 50. Poločas 1:0. H. Brod B: Beránek – Svoboda, Molák, Peřina, Burjetka – L. Báča (64. Halák), M. Báča, Henek, Teplan – Pazderka (56. Havel), Horn.