Starší si připsali do tabulky pouze bod, jejich mladší kolegové svého soupeře přehráli a zvítězili přesvědčivě 4:1.

DIVIZE ST. DOROSTU

H. BROD – SPARTA BRNO 2:2

Utkání se odehrálo na těžkém terénu, se kterým se kombinačně lépe popasovala Sparta Brno. Domácí fotbalovost nahradili důrazem a bojovností. První poločas prakticky žádné šance nepřinesl, do náznaků šancí se spíše dostával brodský Slovan, ale finální část jim nevycházela.

O přestávce trenér Ondřej Pavlas provedl několik změn v sestavě. Hned po příchodu z kabin se na vápně odrazil míč k Rosickému, a ten poslal domácí do vedení.  I nadále se hrálo podle brodských not a v 55. minutě zvýšil na 2:0 Vendl. V tu dobu nikdo nepochyboval o zisku tří bodů. Jenže vedení domácí ukolébalo, přestali hrát dopředu a zaměřili se na defenzivní činnost, což bylo čekání na gól. Sparta se dostala ke dvěma standardním situacím a obě dokázala zužitkovat. „Za stavu 2:1 jsme mohli několikrát zápas rozhodnout. Rosecký dokonce přeloboval brankáře, ale míč nakonec v brance neskončil. Chtěli jsme tento zápas vyhrát a podle mě jsme ho i měli vyhrát. Závěr zápasu hráči odflákli. Pochvalu zaslouží pouze Jiří Prchal," nechal se slyšet trenér Ondřej Pavlas.

Góly H. Brodu: Rosecký, Vendl. Poločas: 0:0. H. Brod: Beránek – Halák, Adam, Horn, Jagoš (70. Eisenwort) – Jaroš (46. Vendl), Dvořák, Kliment (46. Rosecký), Havel (46. Burjetka) – Franc (65. Fišer), Prchal.

DIVIZE ML. DOROSTU

H. BROD – SPARTA BRNO 4:1

Od prvních minut domácí jasně diktovali tempo hry. Svůj tlak dokázali gólově zúročit až po přestávce.

Góly H. Brodu: Vlček, Nedvěd, Vašíček, Havel. Poločas: 1:0. H. Brod: Vaněček – Havel, Prchal, L. Peřina, Gruber – J. Peřina, Vlček, Havel, Vrána – Nedvěd, Grubauer. Střídali: Fišer, Megela.