Bodovat se podařilo pouze Světlé nad Sázavou, která obrala o dva body vedoucí Jemnicko. Před poločasem poslal Světlou do vedení „čerstvý tatínek", gólman Adamec, který proměnil pokutový kop za faul na Petříka. Po přestávce se podařilo favorizovanému Jemnicku zápas otočit zásluhou Tesaře a Kříže. Bod zachránil pro domácí osm minut před koncem Petřík. „My jsme nakonec s bodem spokojený, protože hosté byli lepším týmem. Byli důraznější, lepší na balonu a chvílemi náš opravdu zmáčkli," řekl po zápase světelský trenér František Polák.

Na Třebíčsku se nedařilo Chotěboři a rezervě brodského Slovanu. Svěřenci chotěbořského trenéra Josefa Sourala odevzdali body v Moravských Budějovicích, které v nové sezoně na svém hřišti ještě nebodovali. Začátek vyšel hostům, kteří si vytvořili tlak, ale z něho gól nevytěžili. „Podruhé venku jsme začali dobře, ale jsou z toho jen rohy nebo se v šanci neprosadíme," smutnil Soural. Tomu bylo hůř před poločasem, kdy byl O. Busta důraznější než chotěbořský gólman Dobrovolný – 1:0. Aby toho pro ambiciózní Chotěboř nebylo málo, tak chvíli po přestávce přidal druhý gól Moravských Budějovic M. Šplíchal. Hosté už jen korigovali z pokutového kopu. „Pro nás zbytečná ztráta, i když s Moravskými Budějovicemi máme hodně nepříznivou bilanci. Nešli jsme do vedení, to byla podle mě chyba. Jsem nespokojený s prohrou," dodal Soural.

Souboj rezerv se odehrál ve Velkém Meziříčí, kam přijel brodský Slovan. Rozhodnuto bylo už po hodině hry, kdy se postupně za domácí trefil Souček, Bublán a J. Kafka. „Uznávám kvalitu soupeře. Byli lépe připraveni, my jsme působili ustrašeným dojmem. Náš mladý kádr není tak vyspělý. Chyběli nám citelně starší hráči Teplan s Hübnerem," okomentoval prohru brodský trenér Ján Bdžoch.

Třetím neúspěšným víkendovým celkem byla Přibyslav. Ta přenechala body dokonce v domácím prostředí, kde se radovala Velká Bíteš a bodově se dotáhla na vedoucí Jemnicko. Přibyslavští prohrávali už od sedmnácté minuty, kdy se nádherně trefil Mucha. Na jeho gól po přestávce zareagoval Škacha proměněným pokutovým kopem, ale v 78. minutě rozhodl o výhře hostů Dvořák.

„Byl to zápas s minimem šancí, který šťastně vyhráli hosté. Pro nás to opravdu byla smolná porážka. Srovnali jsme, vytvořili si tlak, ale vychytal nás hostující brankář. Musím podotknout, že rozhodčí neměl zápas plně ve svých rukách. Hostům dokonce odpískal penaltu, ale pak ji odvolal," kroutil hlavou přibyslavský lodivod Radek Havlíček.