V Dobroníně sahali po cenném bodu, ale inkasovali v sanotném závěru zápasu z pokutového kopu.

DOBRONÍN – H. BOROVÁ 1:0

Hosté se hned ve 3. minutě dostali do obrovské šance, jeden z jejich hráčů šel sám na Kotrbu, ale zakončení bylo prachmezirné, takže domácí gólman míč lapil. Dobronínští se snažili dát branku, ale soupeř hrál velmi dobře v defenzivě. A když už se nějaká ta šance zrodila, tak zakončení nebylo ideální. Začátek druhé půlky odstartoval Meloun, který z velkého vápna netrefil branku. Po chvilce vyrobili zadáci Dobronínu hrubku a ke gólu měli blízko hosté, ale Kotrba hasil pohromu. Dobronín měl více ze hry, ale hosté dál skvěle bránili, až v poslední minutě udělali zbytečnou chybu. Po faulu na Lukáše Sedláčka rozhodl z pokutového kopu Cink.
Gól: 90. Cink (PK). Rozhodčí: Šrámek. ŽK: 3:3. Diváci: 100. Poločas 0:0. Havl. Borová: Pavel Veselý – Janáček, Chlubna, Veselý, Béna – L. Kučera, Němec (88. Cacek), P. Kučera, Antl (75. Rakušan) – Petr Veselý, Pecha.

HABRY – PELHŘIMOV B 6:0

Domácím se přímý souboj o záchranu vydařil. V 19. minutě šli do vedení, kdy se míče po špatném odkopu pelhřimovského brankáře zmocnil Michal a poslal míč do sítě – 1:0. Stejný hráč zvýšil na 2:0 po otočce na malém vápně. A po dalších dvou minutách byl rozdíl už tříbrankový díky Korelovi.

Do druhého poločasu opět lépe vstoupily Habry. V 52. minutě se po několika střelách a dorážkách trefil Melechovský – 4:0. Pak se zápas defakto dohrával. Pelhřimovští měli také pár šancí, ale ty zůstaly nevyužity. A tak domácí ještě svůj výsledek pojistili Stránským a Bělákem – 6:0.
Góly: 19. a 32. Michal, 34. Korel, 52. Melechovský, 80. Stránský, 82. Bělák. Rozhodčí: Bártová. ŽK: 0:2. Diváci: 32. Poločas: 3:0. Habry: Krátký – Janouch, M. Vlček, Fanta, Desenský – Melechovský (70. Bártík), Michal, Korel, Bělák – Stránský, P. Vlček (77. Semerád).

LEDEČ N.S. – KAMENICE N.L. 1:2

Ledečští fotbalisté zažili den, kdy jim nevyšlo nic, na co sáhli. Už v 35. minutě byl vyloučený brankář Bezděk. Jeho náhradník penaltu dokázal zneškodnit. Poločas domácí přežili a dokonce se jim podařilo po změně stran jít do vedení. V 66. minutě měla k dispozici Ledeč trestný kop. Ten rozehrála do strany, kde byl připravený Bláha a mířil přesně – 1:0. Jenže o chvilku později bylo srovnáno. Domácí zaspali a po pravé straně utekl Radek Pelc a zavěsil – 1:1. O čtyři minuty později už Kamenice vedla. Po rohu se z dorážky trefil Zahradník – 1:2.
Góly: 66. Bláha – 73. R. Pelc, 77. Zahradník. Rozhodčí: Svoboda. ŽK: 2:0. Diváci: 150. Poločas: 0:0. Ledeč: Bezděk – Prchal, Kuja (79. Vladyka), F. Gramer, Nepovím – Voplakal, J. Gramer, Bláha, Trpišovský – Pešek, Šotola.

LEŠTINA – PACOV 1:0

Fotbal v Leštině ovlivnil velmi špatný terén. A tak se diváci nedočkali žádné pohledné hry, ale spíše bojovnosti. Na šance byl celý zápas vyrovnaný, ale balon měli více pod kontrolou domácí. Ještě v prvním poločase hosté nastřelili tyč a domácí se dočkali po změně stran i branky, která ale nebyla pro ofsajd uznaná. Mišovic prodlužoval do skrumáže na Štrose a byl to ofsajd. Pacov spíše spoléhal na brejky a na standardní situace. Tu nakonec dokázala využít Leština. Z přímáku se trefil v 83. minutě Císař.
Góly: 83. Císař. Rozhodčí: Holý. ŽK: 1:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0. Leština: Novotný – J. Proněk, Čáslavský, Karel, Pajer – Forejt, Prchal (86. Poul), Císař, L. Aubrecht – Štros (90. Čejka), Mišovic (89. Prášek).

LUKA N. J. – POHLED 8:0

Začátek byl v režii Pohledu, který se dostal do dvou slibných šancí. Tu první zneškodnil Babínek, v té druhé se hostující útočník ukvapil a poslal míč vedle. Pro Luka to bylo upozornění, že musí začít hrát, což přineslo po necelé půlhodině vedoucí branku Navrátila. Toman pak zvýšil na 2:0 a dodal svému týmu klid.

Druhá půlka začala louckým náporem a dvěma rychlými góly, které hosty definitivně zlomily. Od té chvíle existovalo na hřišti jedno mužstvo, které předvádělo parádní fotbal s narážečkami a kombinacemi, a hlavně i hezkými brankami. Hosté rezignovali a mohli být ještě rádi, že nevyfasovali potupnou „desítku".
Góly: 26. a 72. Navrátil, 40. a 51. Toman, 49. Mašek, 81. Číhal, 85. Boháček, 89. Hintnaus. Rozhodčí: Kubeš. Bez ŽK. Diváci: 110. Poločas 2:0. Pohled: Vašíček – Eis, L. Sobotka, Pospíchal, Martin Sobotka – Gruber, Slanař, Klement, Siebenbürger – Šnobl (46. Venc), Michal Sobotka.

VĚŽNICE – BEDŘICHOV 3:2

Domácí věřili, že v neděli zlomí jarní krizi, ale důležité utkání jim opět body nepřineslo. Po centru ze strany se dostal k míči nejdříve Paulík, a Bedřichov vedl. Ve 20. minutě bylo srovnáno. V tu chvíli totiž zabojoval Klement, prošel přes tři hráče, prostrčil míč Smutnému, a ten prostřelil Šánu. Ve velké šanci se ještě ocitl Smutný, ale střílel vedle. Ve druhé půlce se dál hrál bojovný zápas, který moc krásy nepobral. Ale gólů nakonec nabídl dost. Hostům z Jihlavy se povedla pasáž mezi 72. a 76. minutou. V ní Věžničtí neuhlídali Voláka a Janáka, a bylo to rázem o dvě branky. Domácí moc chtěli srovnat, naději vykřesal střídající žolík Dymáček, který prodal střelecký potenciál a ranou z vápna snížil. Jenže nikdo jiný se už neprosadil. Tři body bral Bedřichov.
Góly: 20. Smutný, 79. Dymáček – 14. Paulík, 72. Volák, 76. Janák. Rozhodčí: Soukupová. ŽK: 1:1. Diváci: 50. Poločas 1:1. Věžnice: D. Drahoš – Fikejz, Chalupník, Smutný (75. Prokeš), Fazekaš (46. Dymáček) – Kocourek, Klement (60. Kölbl), Pertlíček, Prokeš – A. Drahoš, Mottl.