H. BROD B – LUKA N. J. 3:1

V prvním poločase měli více ze hry hosté. Do první šance se sice ve druhé minutě dostal Krejdl, ale mířil vedle branky. V 9. minutě poprvé zahrozili hosté, kdy bylv šanci Hintnaus. O chvíli později střílel do Soukala Hrdlička. Ve 27. se řítil sám na Soukala Hintnaus, ale opět mířil jenom do Soukala. Uhodilo až o tři minuty později. To Trombelli vysunul do vápna Dobrovolného, a ten nedal Soukalovi šanci – 0:1. Po přestávce začali zlobit už domácí. Nejdříve Vařejka dvakrát trefil břevno, ale po hodině hry vyrovnal Kunc. Vítěznou trefu obstaral po rohu hlavou Hübner a výsledek pečetil v poslední minutě Provazník.

Góly: 60. Kunc, 78. Hübner, 90. Provazník – 30. Dobrovolný. Rozhodčí: Kalina. ŽK: 0:2. Poločas: 0:1. H. Brod B: Soukal – Švec (67. Koblížek), Halamka, Zimprich, Veba – Vařejka, Kunc, Hübner, Kubát – Krejdl (46. Polívka, 55. Fialka), Provazník.

SVĚTLÁ N. S. – SPEŘICE 3:0

Slavnostním zahájením, při kterém A-tým obdržel pohár pro vítěze I. A třídy a společně s ním i mladší dorost, ukončila Světlá nad Sázavou povedené ročník. V posledním zápase zaokrouhlila bodový příděl na úctyhodných 70 bodů. Po nevýrazné první půli začaly branky padat až po přestávce. Nejprve Naděje odcentroval přesně na hlavičku Štrose a jedenáct minut si akci zopakoval s Pohnětalem. Jasnou převahu domácí ve druhé části potvrdil v 80. minutě Křikava, když se uvolnil ve vápně a upravil na konečných 3:0.

Góly: 60. Štros, 71. Pohnětal, 80 Křikava. Rozhodčí: Rosický. ŽK: 0:0. Diváci: 150. Poločas: 0:0. Světlá n. S.: Adamec – Císař (46. Valenta), Naděje, Pohnětal, Dvořák – Machala, Rezek, Čuřík (59. Vodička), Jelínek – Křikava, Štros (71. Bárta).

KAMENICE N. L. – ŠTOKY 1:0

Kamenice získala vedení v 19. minutě, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Hadač a poslal míč do sítě. Pojistku odmítl přidat Dvořák, který ve 21. minutě nestihl zakončit a ve 45. minutě ho vychytal Uhlíř. Po přestávce zlikvidoval Votápek akci Kubíka, střely R. Pelce a Dvořáka na druhé straně prostor vymezený tyčemi netrefily. Hosté byli blízko vyrovnání v 66. minutě, jenže radost jim pokazil J. Strašík, který vykopl míč z brankové čáry.

Gól: 19. Hadač. Rozhodčí: Beseda. Bez karet. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Štoky: Uhlíř – Miksa, Kunc, Havel, Kubík, Dobrovolný, Kubát, A. Dáňa (76. Pospíchal), J. Dáňa, Žila Loži.

PELHŘIMOV B – HERÁLEC HB 4:0

Domácí neměli těžkou roli proti bezzubému soupeři. Hosté se zapojili do hry spíše díky výrazným protestům proti verdiktům sudího a nasbírali čtyři žluté karty, fotbalově však notně zaostávali. proti kvalitnějšímu soupeři neměli šanci a odvezli si domů jasnou porážku 4:0.

Góly: 2. Papež, 37. Hovorka, 70. a 85. Hurda. Rozhodčí: Novotný. ŽK: 0:4. Diváci: 50. Poločas: 2:0. Herálec: Koubek – Popela, Hrala, Stojan, Ulrich – Dobrovič (50. Strejček), Král, Filipský, Dvořák – Ježek, Vašák.

LEDEČ N. S. – DOBRONÍN 0:1

Hosté z Dobronína v Ledči neproměnili celou řadu dobrých příležitostí. Ujala se pouze ta z 26. minuty, kdy si Tomáš Sedláček v brejku položil gólmana a trefil odkrytou bránu. I to ale nakonec hostům stačilo na zisk všech bodů. Ledeč nad Sázavou, která bojovala o záchranu, důležité utkání nezvládla a sestupuje do I. B třídy.

Góly: 26. T. Sedláček. Rozhodčí: Beneš. ŽK: 3:3. ČK: 1:0 (84. Milichovský). Diváci: 80. Ledeč n. S.: Vitiska – Prchal, Martínek, Lebruška, Žemlička – Pánek, Toula, J. Gramer, Klaus (35. Janovec) – Příhoda (73. F. Gramer), Milichovský.

TŘEŠŤ – VĚZNICE 2:0

Do zápasu lépe vstoupili hosté. Už ve 4. minutě měli šanci, svým zákrokem domácí zachránil gólman Bachman. Poté převzali iniciativu domácí. Útoku Roda a Mareše však gólman Šrámek odolal. Domácí se gólu přesto dočkali a to ve 21. minutě. Po přihrávce za obranu od Trnky se prosadil Krejčí. Pár minut poté se situace jako přes kopírák opakovala a tentokrát se nemýlil Krejčí – 2:0. Do konce poločasu se už nic zajímavého nestalo. Tempo hráčů druhé poloviny utkání kvůli velkému vedru opadlo. Hosté trochu tlačili, jediná šance přišla od Šimoníčka. Nakonec si domácí vítězství udrželi bez ztráty kytičky až do konce utkání.

Góly: 21.. a 28. Krejčí. Rozhodčí: Staněk. ŽK: 1:1. Diváci:100. Poločas: 2:0. Věžnice:  Šrámek – Bahounek, Prokeš, Kunc, Fikejz – Čurda, Staněk (52. Martínek), Šimoníček, Neuvirt – Šejstal, Chalupník.

BEDŘICHOV – POHLED 3:2

Obě mužstva nastoupila do zápasu opatrně se snahou neinkasovat.  Jako první se do šance dostali hosté, ale Šána dobře zasáhl. Poté domácí převzali iniciativu a začali hosty mírně přehrávat. Výsledkem byl vedoucí gól P. Maška ve 26. minutě. Domácí měli i další šance, ale scházelo jim lepší zakončení. Druhý poločas začal náporem domácích. Po kombinační akci v 46. minutě Paulík upravil na 2:0. Tlak domácích trval dále a hosté se vytrvale bránili. Pohled se dostal ke slovu až za stavu 3:0, ale góly Klementa a Šnobla z penalty dokázali zápas jen zdramatizovat. Vítězství domácích bylo zasloužené, a tak je získané tři body posuli na 7. místo tabulky.

Góly: 26. P. Mašek, 46. Paulík, 67. Mašek – 77. Klement, 86. Šnobl (PK). Rozhodčí: Jílek. ŽK: 2:2. Diváci: 40. Poločas: 1:0. Pohled: Růžička – Pospíchal, Eis, Sobotka, Doležal –  Freundenraich, Kounek, Klement, Moučka – Šnobl, Polák.

SKUPINA B

ŽELETAVA – PŘIBYSLAV 2:3

Domácí začali lépe, kdy postupoval sám na brankáře Simanl, ale neuspěl. Ve 13. minutě udeřilo na druhé straně, kdy želetavské obraně utekl Matěj Vopršal. Hrála se vyrovnaná partie a vše podstatné se událo až ve druhém poločase. Nejprve v 57. minutě znovu utekl obraně přibyslavský Matěj Vopršal a zvýšil. Tentýž přibyslavský hráč za další tři minuty po rohu zůstal nekrytý na malém vápně a zkompletoval hattrick. Želetava poté vystřídala a přeskupila řady, kdy se do zálohy vysunul Stehlík. Ovšem změna v rozestavení nesla ovoce až v závěrečných minutách. Nejprve snížil po průniku do pokutového území právě Stehlík a v nastaveném čase sklepl Martin Vrbka míč střídajícímu Ondráčkovi, který stačil už jen korigovat.

Góly: 86. Stehlík, 90. (+1) P. Ondráček – 13., 57. a 60. M. Vopršal. Rozhodčí: Šimák. ŽK: 6:3. Diváci: 80. Poločas: 0:1. Přibyslav: Holcman – Říha, Svoboda, Krčál, Stašil, Pochop, Němec (46. Buben), Škacha, Flekal, J. Vopršal (75. Vykoukal), M. Vopršal (63. Musil).