Domácího prostředí využila k tříbodovému zisku Přibyslav i Chotěboř. Přibyslav, pokud se nechtěla potácet na spodku tabulky, musela Třešť porazit. Po celý zápas byli svěřenci Radka Havlíčka lepším týmem.

V prvním poločase ještě trefovali tyčky, ale po změně stran byla na hřišti k vidění gólová přestřelka, kterou Přibyslav vyhrála 3:2. „Věděli jsme, o co hrajeme. Hráli jsme po celý zápas aktivně. V prvním poločase jsme nastřelili dvě tyčky, po přestávce jsme naštěstí střeleckou produktivitu zlomili a zaslouženě vyhráli," řekl po zápase přibyslavský trenér Radek Havlíček.

To Chotěboř sehrála podobný zápas jako v derby se Ždírcem nad Doubravou. Hrálo se na těžkém terénu a jedinou trefu do černého zaznamenal ve 24. minutě krásnou střelou Jan Kaplan. „Na brutálně těžkém terénu jsme začali dobře. Měli jsme dost standardních situací a nám vycházela kombinace. Potom si na terén zvykl i soupeř a měl nebezpečnější dvacetiminutovku. Rozhodla pěkná střela Kaplana a za body jsme rádi," nechal se slyšet chotěbořský trenér Josef Soural. Na jedinou podzimní porážku nechal od Jemnicka rychle zapomenout ždírecký Tatran na hřišti Velké Bíteše.

Domácí šli sice rychle do vedení zásluhou Němce, který proměnil pokutový kop, ale Ždírec odpověděl hned čtyřikrát. „Začali jsme dobře, ale z jednoho zaváhání šel soupeř do vedení z pokutového kopu. Ještě si vytvořil dvě dobré příležitosti, ale po vyrovnávacím gólu Fikara jsme zápas ovládli, přidali ještě tři góly a zaslouženě vyhráli," pochvaloval si trenér Ždírce Miroslav Plíšek.

Předehrávka hrubě nevyšla Světlé, ta s předposledními Čáslavicemi-Sádek prohrála vysoko 6:2, i když podle trenéra Miloslava Kafky průběh zápasu takovému výsledku neodpovídá.

„Měli jsme ze začátku dvě velké šance, které jsme neproměnili. Potom jsme udělali chybu a inkasovali, navíc byl vyloučen Petrus a po přestávce i Čuřík. Jsem znechucený výroky rozhodčího. Domácí byli bojovnější a myslím si, že by vyhráli i bez těchto verdiktů," dodal Kafka.