HUMPOLEC B – MÍROVKA 3:0

Hosté potvrdili, že nejsou na první příčce náhodou. Dobře bránili, hráli organizovaně a vyráželi do brejků. Mírovka si vytvořila i dvě šance, ale vynikl při nich brankář Novák. Ve vyrovnaném zápase se čím dál tím více ukazovalo, že to bude o jednom gólu. Vypjatou situaci neunesl Hejl, nechal se v 58. minutě zbytečně vyloučit. Humpolec se přesto do pevné obrany nemohl dostat. Pomohla mu až standardka, po přihrávce Kříženeckého skóroval Prokop. Mírovka pak otevřela hru, což byla voda na domácí mlýn. Žatečka se Štěpánem vítězství zvýraznili.
Góly: 82. Prokop, 88. Žatečka, 90. Štěpán. Rozhodčí: Fryč. ŽK: 3:4. ČK: 0:1 (58. Hejl). Diváci: 100. Poločas: 0:0. Mírovka: Bradáč – J. Rásl (19. P. Rásl), Martínek, Dvořák, Hejl, Freudenreich, Zacha, Netopilík, Němec, Semelka, Lacina.

CHOTĚBOŘ B – ČERNOVICE 2:2

Domácím vyšel vstup do zápasu, když je ve 13. Minutě poslal do vedení Šimoňák. Před poločasem zvyšoval na 2:0 Ondráček. Pro rezervu Chotěboře se to zdál poklidný zápas, který by měla dovést do vítězného konce. Jenže devět minut po příchodu z kabin snížil Bíro a před koncem se o vyrovnání postaral Vlach. „První poločas jsme byli lepší, nedali jsme několik šancí. Po přestávce se nám přestalo dařit, soupeř toho využil a nakonec jsme rádi za remízu," řekl chotěbořský trenér Jiří Turek.
Góly: 13. Šimoňák, 42. Ondráček – 54. Bíro, 82. Vlach. Rozhodčí: Bouda. ŽK: 2:3. ČK: 1:0 (79. Šimoňák). Diváci: 60. Poločas: 2:0. Chotěboř B: Buršík – Šimon, Čapek, Málek, Tůma – Krédl, Běloušek, Janda (76. Ledvinka), Chlad (46. Fiala) – Šimoňák, Ondráček.

TIS – PACOV B 3:1

Tis si spolehlivě pohlídal vstup do zápasu. Do vedení šel už ve čtvrté minutě zásluhou Vacka. Následně zvyšoval Bárta na rozdíl dvou gólů, ale do přestávky se podařilo snížit Tomovičovi. Dvougólové vedení Tisu vrátil opět Vacek, tentokrát si ho domácí už do konce utkání pohlídali. „Bohužel jsme neproměňovali šance, mohlo být rozhodnuto dříve. Jsem rád, že i s pěti dorostenci v kádru jsme zápas zvládli," zhodnotil zápas hrající trenér Tisu Miloslav Kozlík.
Góly: 4. a 73. T. Vacek, 25. Bárta – 37. Tomovič. Rozhodčí: Nechvátal. ŽK: 6:3. Diváci: 50. Poločas: 2:1. Tis: J. Sojka – Mišta, Vala (64. P. Sojka), Bárta, O. Vacek – Zezulák, Chlad, T. Vacek, M. Kozlík – Miřátský (74. Radil), Novotný (81. Šidlák).

ŠTOKY – N. RYCHNOV 4:1

Štoky si po debaklu v Humpolci chtěly napravit reputaci. To se jim v prvním poločase příliš nedařilo, přesto se ujaly vedení zásluhou Fice. Ve druhém poločase se domácí rozehráli, soupeři nastříleli ještě tři pěkné góly. Nový Rychnov stačil v poslední minutě zápasu pouze snížit. „V prvním poločase byl soupeř lepší, neproměňoval šance. Po přestávce jsme se zvedli, vypracované šance jsme proměnili a výhru si pohlídali. Nepřipadalo mi, že by měl Nový Rychnov hrát o sestup," řekl štocký trenér Tomáš Karlík.
Góly: 36. Fic, 50. Prokš, 64. Lóži, 74. Kubát – 89. J. Kratochvíl. Rozhodčí: Sýkora. ŽK: 1:4. Diváci: 60. Poločas: 1:0. Štoky: T. Kubát – Miksa, Gleixner, Stehlík, Havel – A. Dáňa, Fic (56. J. Kubát), Šprla, Holík (29. Prokš) – Žila, Lóži.

KOSTELEC – LÍPA 4:0

Kostelec začal tradičně náporem, ale jako tradičně jeho šance vyznívaly dlouho naprázdno. A tak se párkrát osmělila i Lípa, jenže ani Špejtka nedokázali hosté překonat. Skóre se změnilo díky Kračmarově střele do tyče, po níž byl u míče nejrychleji Gavallér – 1:0. Za dalších čtrnáct minut už Kostelec vedl o dvě branky, to se prosadil hlavičkující Sekan. Na začátku druhého dějství se domácí chvíli hledali a nebezpečnější byli hosté. Jejich snaha ale kontaktní gól nepřinesla. V 64. minutě se zrodila třetí situace, po níž se slavilo. Čírtek dostal ideální pas za obranu, obešel Pešáka a poslal míč do odkryté svatyně. Lípa složila zbraně a v závěru inkasovala počtvrté.
Góly: 19. a 89. Gavallér, 33. Sekan, 64. Čírtek. Rozhodčí: Kůrka. ŽK: 2:2. Diváci: 80. Poločas 2:0. Lípa: Pešák – Šimek, Prokš, Sláma, Kutrvlašl – Soušek, Fejt, Rosecký (7. Heppner, 61. Havel), Kříž – Havel, Špinar.

HERÁLEC – BUDÍKOV 4:0

Domácí měli po celý zápas jasnou převahu. Do vedení je poslal po půl hodině hry Komůrka, ale více gólů se diváci dočkali až po přestávce. Nejdříve se v 65. minutě prosadil Kohout a v závěru ještě Pátek s Moravcem. „Byla to taková maltárna, nic oslnivého to nebylo, ale vítězství je zasloužené, protože soupeř své šance nevyužil," řekl herálecký předseda Josef Pátek.
Góly: 32. Komůrka, 65. Kohout, 87. Pátek, 90. Moravec. Rozhodčí: Kolář. ŽK: 2:1. Diváci: 80. Poločas: 1:0. Herálec: Žáček – Med, Hrala, Paclík, L. Stojan – J. Stojan (69. Filínský), Ulrich (56. Pátek), Kohout, Král – Vašák, Komůrka (80. Moravec).