ČERNÍČ – HABRY 3:0

Černíč to na svém hřišti včera zvládla velmi dobře. Hosté v 17. minutě neuhlídali Lacinu, který otevřel skóre, a po necelé půlhodině už to bylo o dvě branky. Lovětínský také potvrdil střelecké umění. Habry se snažily marně, kontaktní gól do poločasu jim přán nebyl.
A stejně tak i po změně stran. Aktivnější byli hráči Černíče, kterým dodal klid opět Jiří Lacina. Poslední půlhodina se tedy spíše jen dohrávala, a i když přinesla několik šancí, tak gól už nepadl.
Góly: 17. a 61. Lacina, 29. Lovětínský. Rozhodčí: Soukupová. ŽK: 0:2. Diváci: 57. Poločas 2:0. Habry: V. Krátký – Vavřička, Rainiš (46. Semerád), J. Řezníček, Vlček – Bělák, Desenský, Fanta, R. Krátký – Bártík (87. B. Řezníček), Klouček.

HERÁLEC HB – KOSTELEC 5:2

V Herálci se odehrál zápas dvou rozdílných poločasů. Nejdříve byl aktivnější Kostelec, který se po zásluze dostal do vedení, když po půl hodině hry skóroval Vavroušek. O dvě minuty později na jeho trefu navázal Kružík a s Herálcem to vypadalo v tu chvíli hodně špatně.

Jenže hned z protiútoku snížil Paclík. Po přestávce převzal iniciativu na své kopačky Herálec a na hřišti se začaly dít věci. Nejdříve vyrovnal Buben a obrat dokončil Pátek. Na cestu domácí přidali ještě Kostelci dva góly po trefách Bubna a Jiřího Stojana.                                   Góly: 36. Paclík, 53. a 67. Buben, 62. Josef Pátek, 72. J. Stojan – 33. Vavroušek, 35. Kružík. Rozhodčí: Ryšánek. Bez karet. Diváci: 60. Poločas: 1:2. Herálec HB: Žáček – Ulrich, Paclík, Klement, Ganobjak – J. Stojan (83. M. Stojan), Josef Pátek, Kohout, Král – Fukan (46. Vašák), Buben (76. Filínský).

LÍPA – ČERNOVICE 3:3

Divoká remíza se v Lípě zrodila až po přestávce. Do té doby se hrálo hodně bojovné a nepřesné utkání i díky nekvalitnímu terénu. Hned po přestávce se domácí dostali k pokutovému kopu, který proměnil brankář Petr Vašák, který byl nakonec i přes tři inkasované góly ústřední postavou utkání. Do stavu 2:3 chytil šest velkých příležitostí Černovic a v poslední minutě udělal v pokutovém území hostů prostor Křížovi ke střele, který vyrovnal na konečných 3:3.
Góly: 57. Vašák, 63. Miklis, 89. Kříž – 58. Paclík, 70. Míka, 76. Vlach. Rozhodčí: Kůrka. ŽK: 0:3. Diváci: 80. Poločas: 0:0. Lípa: Vašák – M. Prokš, Součet, Marek Fejt, Šimek – L. Havel, Michal Fejt (43. Kutlvašr), J. Kutlvašr (66. J. Havel), Kříž – Vendl, Miklis.

ŠTOKY – VĚŽNICE 2:1

Štoky začaly náporem, ale do prvních velké šance se dostali hosté, domácí musel podržet gólman Kubát. Štoky pokračovaly ve velkém náporu, z jejich snahy byly pouze rohy nebo nepřesné zakončení. Až šest minut před poločasem se krásnou střelou do šibenice prezentoval Lóži, který poslal Štoky do vedení. Po přestávce Věžnice přidala a hrál se poměrně vyrovnaný fotbal. O druhý gól Štoků se postaral Bošacký, ale na jeho trefu zareagoval za dvě minuty Marek Chalupník – 2:1. Hosté cítili šanci na vyrovnání, začali hrát na riziko a vypracovali si dvě obrovské příležitosti, které zneškodnil vynikající Kubát.
Góly: 39. Lóži, 77. Bošacký – 79. Marek Chalupník. Rozhodčí: Zadina. ŽK: 2:1. Diváci: 57. Poločas: 1:0. Štoky: Kubát – Miksa, Kunc, Gleixner, Havel – Dáňa, Šprla, Vodička, Bošacký (81. Fic) – Holík (83. Lakatoš), Lóži. Věžnice: Drahoš – Milan Chalupník, Šimoníček, Fikejz, Mottl – Štohanzl, Dymáček, Marek Chalupník, Krupička – Smutný, Kunc.

TIS – MÍROVKA 2:2

V prvních třiceti minutách se hrál vyrovnaný fotbal. V 19. minutě poslal Tis do vedení Šidlák z pokutového kopu. Potom byla Mírovka lepším týmem a do poločasu vyrovnala zásluhou Kaplana. Pokutový kop se po hodině hry kopal i na druhé straně a úspěšným exekutorem byl opět Kaplan. Konečnou remízu zachránil třináct minut před koncem Vala. „S bodem jsme nakonec spokojení, i když jsme na šance vyhráli. Mírovka byla fotbalovějším týmem," řekl trenér Tisu Miloslav Kozlík.
Góly: 19. Šidlák (PK), 77. Vala – 37. a 61. Kaplan (druhý z PK). Rozhodčí: Burza. ŽK: 1:3. Diváci: 150. Poločas: 1:1. Tis: Sojka – Bárta (60. Radil), Šidlák, Benák – Rosecký, Novotný ml., Blažek, Krajíček (62. M. Kozlík) – Novotný st. (46. Vacek), Hortenský, Vala. Mírovka: Beděra – Rásl, Martínek, Dvořák, Netopilík – Kaplan, Freudenreich, Lacina, Böhm (48. Semelka) – Němec (89. Berky), Zet.

ŽDÍREC N. D. B – POČÁTKY 7:0

Rezerva ždíreckého Tatranu nastoupila do zápasu s Počátky posílena o Pavla Novotného a trenéra áčka Martina Slavíka. Prvně jmenovaný poslal Ždírec do vedení už ve druhé minutě, druhý gól přidal po půl hodině hry. Po přestávce domácí přidali na produktivitě, když se brankostroj zastavil na čísle sedm. Mezi střelce se zapsal i kouč A-týmu, kterého hřála páteční výhra se Sapeli Polná.
Góly: 2. a 32. P. Novotný, 50. a 77. Malínský, 52. Zahradník, 72. Slavík, 75. Tlustý. Rozhodčí: Podoba. ŽK: 0:2. Diváci: 80. Poločas: 2:0. Ždírec N. D. B: Fousek – Cestr, Pleva, Máša, Dvořák – Beran (67. Bříza), Novotný, Zahradník (72. M. Vomela), Tlustý – Slavík (83. R. Vomela), Malínský.