Dobré rozpoložení potvrdili v neděli na hřišti Chotěboře, odkud si odvezli vítězství 3:0. Tím moc velkou radost svému bývalému spoluhráči a nyní trenérovi soupeře, Josefu Souralovi, neudělali.

Průběh zápasu hodně ovliv-nila hned 2. minuta a gólová situace, kdy Padrnos tečoval střelu Vacka a hosté se ujali vedení. „Myslím, že to bylo rozhodující. Oni pak hráli to, co potřebovali. Pouštěli nás jen tam, kam potřebovali," říká Josef Soural, jehož protějšek Jan Chramosta to viděl podobně.

„Nám ten začátek vyšel, dali jsme docela šťastný gól, který nám pomohl. Hráli jsme pak uvolněněji, zatáhli se a čekali na chyby. Soupeře jsme ani do žádných velkých akcí nepouštěli," těšilo trenéra Sapeli.

Těm se dařilo držet domácí na distanc i ve druhém dějství. „Měli tam na začátku dvě nebezpečné situace, ty ale vyřešil s přehledem Koubek," říká Chramosta. „My se je nějakým způsobem snažili zatlačit, ale bylo to takové platonické, pustili nás jen tam, kam chtěli. Nějaké střely jsme tam sice měli, ale nic z toho nebylo," krčí rameny Soural. „My nemáme problém s nohama, ale všechno je to v hlavách hráčů. Nedokážeme ty důležité situace řešit tak, jak bychom je měli řešit. Chybí nám zkušenosti, které soupeř prodal," doplňuje kouč Chotěboře, který před lety oblékal dres sapeláků.Ti si domů odvezli nakonec zasloužené tříbrankové vítězství. „Nám se povedl rychlý brejk, dali jsme pěkný gól na 2:0, a bylo hotovo. Pak jsme ještě přidali třetí z penalty, za což já jsem rád, že jsme dali tolik branek. Na jaře jich moc nedáváme, ale tentokrát se k nám přiklonilo i štěstí,"uzavírá Chramosta.