Kdo čekal jasnou záležitost hostujícího týmu, tak byl asi zklamán.

V prvním poločase se diváci gólů nedočkali, když oba týmy šance na ně měly. Tu největší spálil brodský útočník Jiří Míča, kterého vychytal Zavadil. Domácí, hrající o každý bod hrozili převážně ze vzduchu, kde dominovali, ale s jejich pokusy do vápna si poradil Soukal. Gólové hody byly k vidění po přestávce. Po hodině hry se premiérového gólu v A-týmu dočkal mladý brodský útočník Jiří Prchal, který se do míče opřel s takovou razancí, že skončil za zády zaskočeného Zavadila.

„Mám z trefy samozřejmě velkou radost. Už v kabině nás trenér nabádal, abychom více stříleli, tak jsem dal na jeho radu a střela se mi povedla," popsal gólový okamžik Prchal. Jenže během čtvrthodiny se podařilo domácím překvapivě zápas otočit.

„Připravovali jsme se na tréninku na jejich standardní situace, bohužel domácí měli výškovou převahu a dokázali toho využít. Nepodařilo se nám při nich odvracet míče," smutnil brodský trenér Richard Zeman. Radost mu udělal stoper Berky, který dokázal nejdříve vyrovnat na 2:2 a v samém závěru odpovědět i na třetí trefu Napajedel.

„Zápas, který jsme měli vyhrát, tak jsme málem prohráli a za bod musíme být nakonec rádi. Projevila se nezkušenost v zadních řadách, ale je to i tím, že máme ofenzivně laděné mužstvo. Přesto si nemůžeme dovolit třikrát inkasovat za třicet minut," dodal Zeman.

S výsledkem byl nespokojený rovněž Jiří Prchal. „Výsledku je škoda, herně jsme byli lepším týmem, ale nevyvarovali jsme se bohužel chyb a neproměnili jsme ostatní šance. Z bodu jsem zklamaný," smutnil teprve devatenáctiletý Prchal.