H. BROD B – SPEŘICE 4:1

Rezervě Slovanu vyšel vstup do utkání, když se čtvrté minutě mířil přesně Karlík. Po půl hodině hry srovnal Štěpánek. Skóre se pak měnilo až ve druhé půli, kdy se trefovali už jen domácí. Nejprve na 2:1 zvýšil svým druhým gólem v utkání Karlík a k němu se připojili v samotném závěru Molák a Berky.
Góly: 4. a 57. Karlík, 85. Molák, 87. Berky – 30. Štěpánek. Rozhodčí: Bártová. ŽK: 3:3. Diváci: 100. Poločas: 1:1. H. Brod B: Beránek – Molák, Zástěra, M. Báča, Halák – Burjetka (46. L. Báča), Havel, D. Henek, Sůva (49. J. Henek) – Karlík, Horn (49. Berky).

CHOTĚBOŘ B – POHLED 3:1

V Chotěboři se odehrálo ne příliš kvalitní utkání. V prvním poločase si domácí tým vypracoval čtyři gólové příležitosti, které nedokázal proměnit. Gólu se diváci dočkali až po přestávce, kdy se nejdřív prosadil vlastní brankou Martin Sobotka a poslal soupeře do vedení. O chvíli později se z ojedinělého protiútoku podařilo vyrovnat Drlíkovi. Poté pohledští hráči neudrželi nervy na uzdě a nechali se dvojnásobně vyloučit a přesilovku domácí v závěru využili.
Góly: 54. Martin Sobotka (vlastní), 85. Bělovský, 91. Pfeffer – 64. Drlík. Rozhodčí: Beneš. ŽK: 3:6. ČK: 0:2 (77. Janďourek, 86. Šnobl). Diváci: 38. Poločas: 0:0. Chotěboř B: Chalupa – Málek, Čapek, Šimon, Tůma – Pospíšil (49. Bělovský), Somerauer, Janda, Moravec – Krédl (88. Ledvinka), Pfeffer. Pohled: Růžička – Martin Sobotka, Pospíchal, Michal Sobotka, Halama (89. Kutlvašr) – Rérych, Šnobl, Šikner, Drlík, Hejkal (82. Miřátský) – Janďourek.

PACOV – H. BOROVÁ 3:1

Pacov se na vítěztví dost nadřel. Byl sice lepším týmem, ale urputnému stylu fotbalu soupeře se dost přizpůsobil. Do vedení ho dostal z penalty Jaroslav Přibyl, když jistou exekucí trestal faul na L. Rybčáka. Hosté si v prvním poločase větší příležitost nevypracovali, navíc velmi jistě působil náhradní brankář Pacova Pachta. Po přestávce se obraz hry nezměnil. Na 2:0 upravil z dorážky Bezemek, hosté se vráli zpět do hry čtyři minuty před koncem. Po rychlém protiútoku střelou zpoza vápna skóroval Petr Veselý. Drama uťal střídající Kuran, který po rychlém protiútoku Z. Rybčáka posunul skóre na 3:1.
Góly: 33. Jaroslav Přibyl (PK), 66. Bezemek, 90. Kuran – 86. Petr Veselý. Rozhodčí: Havlín. ŽK: 4:4. Diváci: 120. Poločas: 1:0. . H. Borová: Pavel Veselý – Janáček, A. Chlubna, J. Chlubna, Kučera, Béna, Šrámek (71. Paušíma), Blažek (78. Petr veselý), Pecha, Frühbauer, Rakušan.

BEDŘICHOV – LEŠTINA 2:0

Začátek byl v režii hostů, kteří svým důrazem a pohybem dělali domácím problémy. Po deseti minutách Bedřichov přidal a Velkou šanci měl Janák, ale únik neproměnil. Leština několikrát zahrozila ze standardních situací, ovšem skóre otevřel až domácí Janák, který si naběhl na Lacinovu přesnou přihrávku a Novotnému zahrál „na housle".

Druhá půlka začala velkým náporem hostů, kteří nutili svého soupeře k chybám. Rohy a dlouhé házené auty ale k vyrovnání nevedly. Dvakrát se totiž vyznamenal Šána. A v největším tlaku Leštiny si navíc Lacina s Janákem svou gólovou souhru zopakovali, takže hostům bylo ještě hůř.

A nezachránilo je ani to, že Janák se po chvíli nechal vyloučit. Oslabení Bedřichov ustál bez újmy. „Svým způsobem to byla ta lepší fáze zápasu. Oni to otevřeli, a Kolman mohl přidat další gól. Ale i tak jsou to pro nás těžce vybojované body. Absolutorium zaslouží Šána," doplňuje kouč Bedřichova Stanislav Muzikant.
Góly: 38. a 70. Janák. Rozhodčí: Soukupová. ŽK: 3:2. ČK: 1:0 (73. Janák). Diváci: 50. Poločas 1:0. Leština: Novotný – T. Aubrecht, Proněk, Karel, Pajer – Forejt, Prchal, Piskač, L. Aubrecht (63. Čáslavský), Bárta – Štros (75. Staněk).

SLAVOJ POLNÁ B – SVĚTLÁ 0:4

Polenská záloha opět řešila problém s brankářem, a do branky nastoupil znovu hráč Čaloud. Ale domácí začali skvěle a v úvodní čtvrthodině zatlačili hosty na jejich půli.

V 8. minutě našel Haala skvěle Tlačbabu, ale ten se z hranice malého vápna netrefil. Poté v úniku nestačil zakončit Haala a Holubova šance skončila na boční síti světelské branky. Až po dvaceti minutách se zastřelovali hosté, a skončilo to gólem Rezka střelou k tyči. Poté se utkání odehrávalo hlavně ve středu pole a navíc se ukázalo, kde domácí tlačí bota. Novák slabě vystřelil, leč gólově, a tentýž hráč o minutu později z třiceti metrů nachytal Čalouda podruhé 0:3. A navíc těsně před odchodem do šaten se během minuty po dvou žlutých kartách pakoval ze hřiště Tlačbaba.

Do druhého poločasu vtrhli domácí opět výborně, ač hráli v deseti, tak během minuty šli do samostatného úniku nejprve Jelínek, a poté Holub, bohužel je vychytal skvělý Adamec. V 60. minutě přišla další tutovka, ale Jelínek z pokutového kopu jen olízl míčem tyčku. Poté se už dohrávalo jen z povinnosti, a jen únik ostrostřelce Křikavy skončil gólem.
Góly: 23. Rezek, 35. a 36. Novák, 76. Křikava. Rozhodčí: Terber. ŽK: 3:2. ČK: 1:0 (43. Tlačbaba). Diváci: 100. Poločas 0:3. Slavoj Světlá n. S.: Adamec – Čuřík, Náděje, Petruš, Pohnětal (77. Šimek) – Valenda, Vodička, Rezek, Novák – Muzikář (55. Hradecký), Křikava.