Sami prohráli vysoko 5:2 v Kamenici a druhá Věžnice si doma poradila nejtěsnějším výsledkem s Pohledem.

VĚŽNICE – POHLED 1:0
Věžnice v první půli přečkala nápor soupeře, který byl jednoznačně aktivnější. Nejblíže ke gólu měl Moučka, jenž trefil po standardní situaci břevno. Druhou půli poznamenala situace ze 70. minuty, kdy hostující Sobotka fauloval obránce a inkasoval červenou kartu. Domácí Fikejz ovšem oplácel a za strčení do Sobotky se taktéž odporoučel předčasně do kabin. V deseti na obou stranách přišel v 83. minutě trest za nevyužité šance Pohledu. Domácí Bahounek po závaru před brankou vystřelil Věžnici šťastné tři body.
Góly: 83. Bahounek. Rozhodčí: Šimák. ŽK. 1:2. ČK 1:1 (70. Fikejz – 70. Sobotka). Diváci: 70. Poločas: 0:0. Věžnice: Šrámek – Kölbl, Fikejz, Marek Chalupník, Staněk – Martin Chalupník, Havlíček, Šimoníček (77. Brukner), Šejstal – Bahounek, Martínek (53. Prokeš). Pohled: Pokorný – Popsíchal, Eis, Sobotka, Polák – Doležal, Slanař, Klement, Moučka (49. Janďourek) – Šnobl, Venc.

ŠTOKY – PELHŘIMOV B 1:4
Štoky v zápase s rezervním týmem Pelhřimova nevyužily nabídnutých šancí a naopak samy několikrát chybovaly. V osmé minutě promarnili první velkou šanci a z protiútoku udeřil v úniku Bartoň. Po půl hodině hry si nerozuměli domácí obránci, čehož využil Bartoň. Další dvě chyby udělali domácí i po přestávce a dvojice Bartoň – Hurda přidala další dvě trefy. Vysokou porážku zmírnil pouze Loži v 79. minutě, když přesně odhlavičkoval centrovaný balon.
Góly: 79. Loži – 9. a 52. Bartoň, 33. a 66. Hurda. Rozhodčí: Sochor. ŽK: 1:2. Diváci: 70. Poločas: 0:2. Štoky: Kubát – Miksa, J. Dáňa, Havel, Stehlík – M. Kubík (46. Jaroš), Pospíchal (59. Dobrovolný), A. Dáňa, Bulant (70. Podrázský) – Žila, Loži.

SPEŘICE – H. BROD B 3:0
Hosté překvapili domácí tím, že místo béčka přivezli dorost, který překypoval velkým sebevědomím. V 7. minutě mu ho narušil Štěpán, který se prosadil hlavou. V 11. minutě zvýšil Němec z trestného kopu na 2:0 a Dálnice nabrala směr ke čtvrtému vítězství v řadě. Hosté sice hodně běhali a drželi míč na svých kopačkách, ale více šancí měli domácí. Jen Štěpán běžel do poločasu třikrát sám na brankáře. Po přestávce zvýšil v 62. minutě Štěpán na 3:0 a zápas se už v poklidu dohrál.
Góly: 7. a 62. Štěpán, 11. Němec. Rozhodčí: Kuchyňa. ŽK: 1:3. Diváci: 120. Poločas: 2:0. H. Brod B: Koudelka – Halamka, Vendl, Hübner, Jakeš, Henek, Polívka, Štědrý (73. Franc), Tuhý, Svoboda, Horn.

KAMENICE N. L. – SVĚTLÁ N. S. 5:2
Domácí odehráli velmi dobré utkání. Na rozdíl od posledních zápasů se jim dařila kombinační hra a dostávali hosty pod tlak. V 9. minutě pronikl do vápna Dvořák a nedal brankáři Adamcovi šanci. Hosté vyrovnali ve 20. minutě. To se pěkně uvolnil Čuřík a z úhlu překonal Votápka. Domácí zúročili dobrou hru chvíli před přestávkou, když se do listiny střelců zapsal Houška. Ve druhém poločase se hosté hrnuli do útoku, ale bránili špatně. Dvakrát jejich obranu pokořil Dvořák a domácí se dostali zpět na koně. V 74. minutě vytvořil Hadač Houškovi ideální šanci a ten se nemýlil – 5:1. Snaha hostů vyzněla jen v korekci výsledku, střelou k tyči se prosadil kanonýr Křikava.
Góly: 9., 61. a 65. Dvořák, 40. a 74. Houška – 20. Čuřík, 78. Křikava. Rozhodčí: Denev. ŽK: 2:1. Diváci: 250. Poločas: 2:1. Světlá n. S.: Adamec – Náděje (72. Muzikář), Machala, Rezek, Valenta, Čuřík, Křikava, Císař, Štros (63. Bárta), Jelínek (70. Vodička), Dvořák.

DOBRONÍN – HERÁLEC HB 4:0
Na podmáčeném hřišti se nehrál moc pěkný fotbal, ale gólů bylo k vidění celkem dost. Dobronín měl nabito a v první půlce udeřil dvakrát. Nejdříve utekl Tomáš Sedláček a jeho přihrávku neomylně poslal za záda Nováka Meloun. Po chvilce zahráli hosté ve vápně rukou a kopala se penalta, kterou proměnil Cink, a domácí vedli už o dvě branky.

Ve druhém dějství mohl Herálec přidat na zápletce, když v 59. minutě srazil Vašáka dobronínský Pospíchal a podruhé v utkání se kopala penalta. Jenže hostující Dvořák mířil mimo tři tyče. A tak se prosadili znovu domácí. Tomáš Sedláček si narazil míč se Smejkalem a nedal Novákovi šanci. Tentýž hráč pak po dalším rychlém brejku stanovil na konečných 4:0.
Góly: 23. Meloun, 34. Cink (PK), 62. a 70. T. Sedláček. Rozhodčí: Porubka. ŽK: 4:3. Diváci: 120. Poločas 2:0. Herálec HB: Novák – Vrána, Ulrych (74. Kohout), Stojan, Král – Hrala (87. Strejček), Pátek, Ganobjak, Dvořák – Vašák, Filipinský.

LEDEČ N. S. – TŘEŠŤ 0:3
Hosté z Třeště se v Ledči nad Sázavou ukázali jako jednoznačně lepší mančaft. Vypracovávali si více gólových příležitostí, zatímco domácí působili odevzdaným výkonem bez bojovnosti. Už v osmé minutě poslal hosty do vedení Rod a gólem do šaten vzal takřka veškeré naděje na výsledek Chalupský. V závěru utkání ještě upravil Petráš na konečných 0:3.
Góly: 8. Rod, 44. Chalupský, 88. Petráš. Rozhodčí: Ztracený. ŽK: 4:4. Diváci: 60. Poločas: 0:2. Ledeč n. S.: Vavřička – Prchal, Pánek, Příhoda, Žemlička – Klaus (40. Šenk), F. Gramer, J. Gramer, Toula – Martínek (70. Kuja), Maděra.

SKUPINA B

PŘIBYSLAV – TŘEBÍČ B 1:1
Domácí fotbalisté, kteří chtějí znepříjemňovat postupující ambice Štěpánova se ujali vedení již ve druhé minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Tomáš Říha. Po čtvrt hodině hry mohl zvýšit vedení domácích Jaromír Vopršal, ale v dobré pozici přestřelil branku. O minutu později měl smůlu přibyslavský Krčál, když jeho střelu zastavil obránce na brankové čáře. Následně se prosadil na druhé straně z trestného kopu Hruška – 1:1. Po přestávce byli hosté jasně lepší, ale z tlaku vytěžili pouze nastřelené břevno a tyč.

„Nezasloužená remíza, hosté byli jasně lepší," přiznal přibyslavský trenér František Prchal.
Góly: 2. Říha – 17. Hruška. Rozhodčí: Prokop. ŽK: 1:4. Diváci: 160. Poločas: 1:1. Přibyslav: Holcman – Říha, Svoboda, Němec, Pochop (53. Vykoukal) – Smejkal, Krčál, Flekal, Strašil – Buben (66. M. Vopršal), J. Vopršal (73. Škacha).