Skupina A
SVĚTLÁ N. S. – POHLED 4:0
Domácí hráli dvacet minut hodně nervózně a důrazný Pohled se ocitl ve dvou dobrých příležitostí. Šnobl ale nastřelil tyč a druhý jeho pokus vytáhl Adamec na roh. Světlá se probrala až ve 34. minutě, kdy byl ve vápně faulovaný Pohnětal a Naděje penaltou nepohrdl. A pět minut nato přišli hosté o vyloučeného Šnobla. Po změně stran mířil Štros hlavou vedle, ale oslabený Pohled bojoval a nedával soupeři nic zadarmo. V 54. minutě ovšem neuhlídal Křikavu a chvíli nato ani Štrose a bylo rozhodnuto. Čtvrtý gól Světlé pak přidal opět Křikava, ale v samotném závěru se musel Adamec hodně snažit, aby udržel čisté konto.
Góly: 34. Naděje (PK), 54. a 69. Křikava, 56. Štros. Rozhodčí: Krejčí. ŽK: 3:4. ČK: 0:1 (38. Šnobl). Diváci: 200. Poločas 1:0. Světlá n. S.: Adamec – Císař (79. Muzikář), Pecha, Valenta, Naděje – Čuřík (67. Karel), Rezek, Pohnětal, Dvořák – Křikava, Štros (85. Sobek). Pohled: Růžička – Eis, Sobotka, Doležal, Krupička – Horáček, Zich (80. Moučka), Klement (55. Bartoš), Šnobl – Pokorný, Venc (46. Janďourek).

PELHŘIMOV B – H. BROD B 1:0
První šanci zápasu měli hosté, ale Pazderka hlavičkoval vedle. Zbytek prvního poločasu patřil Pelhřimovu, který šel do vedení. Brod mohl vyrovnat ve 33. minutě, kdy nevyužil zmatků v domácí obraně Krejdl. Po přestávce šla kvalita fotbalu dolů, když na tempu ubrali hlavně domácí. Brod s blížícím se koncem přidával na ofenzivní snaze, ovšem vyrovnat mohl jen Bača, jehož střelu zlikvidoval Dvořák.
Gól: 11. Nebeský. Rozhodčí: Staněk. ŽK: 0:1. Diváci: 40. Poločas: 1:0. H. Brod B: Soukal – Nechvátal, Molák, Halamka, Koblížek, Krejdl, Udržal, Bača (73. Mazánek), Pazderka, Mišta, Beran.

BEDŘICHOV – HERÁLEC (HB) 0:3
Po úvodní šanci domácích převzal papírový favorit iniciativu a ve 24. minutě se ujal vedení. Nedorozumění domácí obrany potrestal Pátek. Do konce poločasu se hrálo nahoru dolů, ale gólmani už žádný míč za svá záda nepustili.
Bedřichov chtěl nastoupit do druhé půlky a co nejdříve srovnat, ovšem po dvou minutách se Pátek krásně trefil z přímého kopu do šibenice a bylo to 2:0. To domácími hodně otřáslo a Herálec brzy skóroval potřetí. Po chybě defenzivy se trefil Komůrka.
Góly: 24. a 47. Pátek, 53. Komůrka. Rozhodčí: Masopust. ŽK: 0:1. Diváci: 50. Poločas 0:1. Herálec HB: Březina – J. Bárta, Martínek, Paclík, Vytasil – Komůrka, Pátek, Král, Stojan – Vašák (24. Dvořák, 82. M. Bárta), Filipský.

LUKA N. J. – ŠTOKY 1:2
První půlka nabídla festival neproměněných louckých šancí, ale Uhlíř odolal. A tak podle pravidla „nedáš dostaneš"  se o první branku postarali hosté. Brejk proměnil Lóži. Ve druhém poločase měli domácí stálou územní převahu, která vyústila ve faul na Tomana, a Bratršovský z penalty nezaváhal. Jenže radost z vyrovnání netrvala dlouho. Přišla zbytečná chyba a domácí nabídli hostům taktéž pokutový kop. A Lóži s ním naložil tak, že zvýšil na 2:1.
Góly: 61. Bratršovský (PK) – 33. a 69. Lóži (druhý z PK).  Rozhodčí: Novotný. ŽK: 2:3. Diváci: 200. Poločas 0:1. Štoky: Uhlíř – Miksa, Kunc, M. Dáňa, Stehlík – J. Kubát (58. Kubík), Havel, A. Dáňa (81. Hermann), Žíla (90. T. Kubát) – Lóži, Vodička.

LEDEČ – VĚŽNICE 1:2
Úvodní branka padla v utkání velmi rychle. Už v 10. minutě šli do vedení hosté, když zaváhání domácí obrany využil Milan Chalupník. Jenže Ledeč stihla hned o tři minuty později vyrovnat. Trefil se Prchal.  Po změně stran se hrálo jen na jednu branku. Na tu hostující. Ovšem Ledeč z toho obrat nevytěžila. V 57. minutě Machala neproměnil penaltu. Pak Brukner z ojedinělého útoku rozhodl.
Góly: 13. Žemlička – 10. Milan Chalupník, 70. Brukner. Rozhodčí: Zadina. ŽK: 2:3. Diváci: 100. Poločas: 1:1. Ledeč: Vavřička – Prchal, Martínek, F. Gramer, Žemlička – Kavka, Lebruška, Klaus, Machala (83. Heger) – Slavětínský (J. Gramer), Příhoda. Věžnice: Šrámek – Milan Chalupník, Kunc, Martínek (46. Brukner), Fikejz, Staněk, Kölbl,  Šimoníček, Marek Chalupník, Šejstal, Pertlíček.

Skupina B
HERÁLEC ZR – PŘIBYSLAV 4:4
Přibyslav vedla po 15. minutách 2:0, když se trefili Flekal a Buben. Herálec dostala zpátky do hry proměněná penalta. Od 20. minuty už se hrál vyrovnaný fotbal. Po přestávce už Herálec na hřišti vládl, vyrovnal a měl celou řadu dalších šancí. Jeho nápor zakončil gól Hamáka na 3:2. Jenže ani hosté nehodili flintu do žita a góly Vopršala s Bubnem zařídili už druhý obrat v utkání. Spravedlivou remízu nakonec vykřesal  Teplý.
Góly: 19. Skála (PK), 46. Uchytil, 63. P. Hamák, 88. Teplý – 2. Flekal, 15. a 86. Buben, 79. Vopršal. Rozhodčí: Sochor. ŽK: 2:0. Diváci: 220. Poločas: 1:2. Přibyslav: Prchal – Sobotka, Říha (75. Musil), Svoboda, Krčál, Strašil, Němec, Buben, Flekal, Kunc (60. Pochop), Vopršal.