II. FUTSALOVÁ LIGA
CHOTĚBOŘ – TURNOV  3:2

Futsalisté chotěbořské Bocy začali utkání smolně. V poločase prohrávali 1:2, když oba góly vstřelili hosté po tečovaných střelách. Domácí odpověděli jenom brankou Čápa, který postupoval sám na turnovského gólmana a bravurním lobem ho překonal na 1:1.

Po změně stran to byl tvrdý a vyrovnaný boj. Boca byla aktivnější a důsledněji napadala rozehrávky soupeře. Východočeši  stále praktikovali hru na pivota a nepříjemnými centry v podobě dlouhých výhozů na nabíhající hráče ohrožovali chotěbořskou svatyni. Na vyrovnání si však chlapci od Doubravky museli počkat až do 34. minuty, kdy po dlouhém obléhání branky Dalmachu zdařilou akci zakončil střelou do prázdné branky Čápek 2:2.

Boca ožila, pokračovala v náporu a odměnou jí byl vedoucí a zároveň vítězný gól Moravce po přihrávce Staňka. O zisk bodů mohla Boca přijít pár vteřin před koncem. To turnovský útočník Malý postupoval sám na Bence, jeho zákrok byl však více než parádní.

Chotěbořští futsalisté tak dokázali po dvou loňských výhrách porazit tradičního soupeře potřetí. Úspěch je výsledkem kolektivního výkonu a bojovnosti domácích borců, tým podržel gólman Benc.
Góly:  Čáp, Čapek, Moravec – Malý, Sobota. Poločas 1:2 .Chotěboř: Benc – Kratochvíl, Moravec, Odvářka, M. Čapek, čáp, Doležal, D. Čapek, Staněk, Běloušek.