
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Aby salámy nepodléhaly teplotním výkyvům, musí se namáčet ve speciální lázni.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Zaměstnanci takzvaně naráží masovou směs do střev.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Lovecký salám patří k nejoblíbenějším produktům.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Výroba loveckého salámu .
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Umíchaná masová směs připravená k vyklopení do narážek.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Salámy zrají v přirozených podmínkách půdní sušárny.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Les lovecký salámů, které čekají, až dozrají.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal
Místnost zvaná peklo, odkud se zakuřuje bukovými štěpky do prostoru sušáren.
Zdroj: Deník/Libor Plíhal