Galerie: Lidé by měli zkoušet i nová jídla, říká kuchař

Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka. Čerstvé suroviny, bylinky a snaha nepoužívat žádné chemické přísady a dochucovadla charakterizuje pokrmy od Miroslava Hoška, kuchaře provozujícího v Cikháji svoji restauraci Tisůvka.