Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod.
Zdroj: Deník / Redakce
Zdroj: archiv
Po útlumu během první světové války docházelo k dalším modernizacím, které se projevily na růstu výstavu. Z poválečných 5320 hektolitrů na 30639 hektolitrů v roce 1931.
Zdroj: Deník / Redakce
Po druhé světové válce, která znamenala další útlum výroby, se rozbíhá výroba piva zase naplno. Do pivovaru se opět vrací právovárečníci, pouze však na necelé tři roky, protože v roce 1948 byl pivovar znárodněn.
Zdroj: Deník / Redakce
Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod.
Zdroj: Deník / Redakce
V období 1948-1990 byl havlíčkobrodský pivovar součástí Horáckých pivovarů Jihlava a později Východočeských pivovarů Hradec Králové. Postupná modernizace zařízení, zahájená po požáru sladovny v roce 1956, přinesla i zvyšování výstavu. Ten dosáhl výše 7880
Zdroj: Deník / Redakce