Nejdříve si v sobotu po velkém dramatu poradili s Kláštercem nad Ohří 6:3 a v pondělí vyhráli svěřenci Aleše Tottera derby s Pelhřimovem.
V sobotním zápase padla hned třetina gólů v oslabení. V prvních dvou oslabeních se ujal BK vedení 2:0, když úspěšnými střelci byli „mazáci" Endál s Třetinou. Potom hosté zápas otočili ve druhém dějství na 3:2, ale před druhou sirénou vyrovnal Vlasov a závěrečné dějství patřilo jasně domácím. „Musím si zjistit, kde tady měří EKG, protože po každém zápase půjdu asi na vyšetření do nemocnice. Měli jsme výborný začátek, dnes nám to vyhrálo oslabení a víra, že zápas zvládneme. Po výborném začátku jsme vedli 2:0, kvůli našemu neproměňování šancí a ledabylosti soupeř vyrovnal na 2:2 a pak se dostal do vedení. Tam se lámal chleba. To byl zlomový bod, kdy jsme byli 5 minut v oslabení, sehráli jsme to výborně," měl jasno brodský kouč.

V pondělním derby se odehrála výsledková přetahovaná, se šťastným koncem pro BK.

„Jsme rádi, že jsme zvládli prodloužený víkend a „urvali" jsme všech šest bodů. Dnes přišlo hodně fanoušků a vytvořili výbornou atmosféru. Bylo vidět, že je to derby. Občas ho nevyhrávají favoriti, což jsme viděli včera při fotbale. Myslím si, že Pelhřimov odehrál velmi dobrý zápas. Musím ocenit hostujícího gólmana, protože mělo být buly ve středním pásmu a přiznal se, že se má vhazovat v našem útočném pásmu," pochvaloval si fair-play Totter.