BK Havlíčkův Brod ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá na zimním stadionu v Kotlině vůbec poprvé akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení a ledního hokeje si každé dítě navíc s sebou domů odnese hodnotný dárek.

Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy. Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou.

Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pana Petra Beránka: tel. 731 465 554, e-mail: beranek.hb@seznam.cz) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Více informací na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.