Lukáš Brebera ještě srovnal na 1:1, ale Písečtí do konce první třetiny odskočili na rozdíl dvou branek. Po bezbrankové druhé třetině snížil David Pazourek a 14 sekund před koncem při hře bez gólmana zařídil remízu Ondřej Hlídek. Po utkání se týmy dohodly na samostatných nájezdech, které opanovali domácí díky trefám Davida Pazourka a Tomáše Ludvíka. Martin Zelený za svá záda kotouč nepustil.

H. BROD – PÍSEK 4:3sn
„Stále hrajeme v rámci přípravy, bylo to naše třetí utkání. My jsme ještě nevyhráli, ale v přípravě na to tak nekoukáme. V první třetině jsme viděli hokej nahoru dolů, hosté vedli 3:1, ale my jsme měli gólových šancí také dost. Ve druhé třetině to bylo bojovné. Ve třetí třetině jsme zlepšili hru vzadu a v útoku jsme si vytvořili hodně šancí. Zaslouženě jsme v power-play vyrovnali, měli jsme velký tlak, tři gólové šance jsme nedali, až napočtvrté to vyšlo. Nájezdy jsou loterie, ale my jsme je zakončili excelentně. Klukům jsem poděkoval hlavně za třetí třetinu, že si poradili s nepříznivým vývojem," zhodnotil zápas brodský trenér juniorů Richard Cachnín.

Branky a nahrávky: 6. Brebera (Ludvík), 55. Pazourek (Polák), 60. Hlídek (Ludvík) – 5. Břízka (Vlk), 8. Renda (Rod), 16. Vlk (Volf). Rozhodčí: Marek Honza – Tomáš Krejčí, Jaroslav Žák. Vyloučení: 2:2. Bez využití. V oslabení: 0:0. Diváci: 30. Třetiny: 1:3, 0:0, 2:0. Havlíčkův Brod: Adam (41. Zelený) – Lobo, Semrád, Němec, Vlček, Krajcigr, Mendl, Motl – Brebera (C), Ludvík, Hlídek, Pazourek, Šimák, Mozr, Málek, Polák, Drobný, Přibyl.